2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر ندارم ولی اگر داشتم بستگی داشت چی می‌گفت

چه فحشی یعنی

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

شوهرم چند روز پیش به خاطر اینکه در ماشینو یه خورده محکم بستم به من گفت حیوون و اسب منم گفتم خودتی بعد جلوی خانوادش طوری با من برخورد میکنه انگار اصلا وجود ندارم

خیلی زود اشتی نکن ..جواب نده ..سعی کن متوجه رفتارش بکنی ..بده میفهممت ..بعدش ابراز ۱پشیمونی داره؟؟؟ه ...

اصلا آدم نیست پشیمونی بخوره تو سرش فعلا که باهاش حرف نمیزنم

دائم قهرم..تغییر نمیکنه و من خسته ام از اینهمه سال سکوت

منم دیگه از زندگی باهاش خسته شدم به باباش گفت اگه پسرت بخواد همین طوری ادامه بده دیگه باهاش زندگی نمیکنم چون طاقتم تموم شده

اصلا آدم نیست پشیمونی بخوره تو سرش فعلا که باهاش حرف نمیزنم

بعد بدترم میشه ازهمین اول بهش بگو اخرین بارت باشه اینجور بگی احترام خودت نگه دار زود وانده ..یه هومیبینی اعتماد به نفست رفته حتی تهدید میکنه حرف خودش به کرسی بشینه ...همسرمنم جدیدا اینجور شده هر سری راحت بخشیدم بدتر شد ..حق به جانب باش ساکا نباش

بعد بدترم میشه ازهمین اول بهش بگو اخرین بارت باشه اینجور بگی احترام خودت نگه دار زود وانده ..یه هومی ...

اینقدر ازش متنفرم‌که آرزوی مرگشو دارم و از پدر و مادرمم ناراحتم و شاید نبخشمشون که بدبختم کردن میگفتن پسر خوبیه الان میگن این دیگه کیه که تو رو بهش دادیم

اینقدر ازش متنفرم‌که آرزوی مرگشو دارم و از پدر و مادرمم ناراحتم و شاید نبخشمشون که بدبختم کردن میگفت ...

انشالله درست بشه خودمم چندمدت درگیرشم اول کم بود الان واکنشاش بیشتر شده ..منم حس بد گرفتم تفکرم اینه هرادمی هرچقدمقصر باشه ولی نباید بی احترامی کرد اما همسرم جدیدا پشیمونم نمیشه فقط میخواد جواب بده

منم دیگه از زندگی باهاش خسته شدم به باباش گفت اگه پسرت بخواد همین طوری ادامه بده دیگه باهاش زندگی نم ...

منم به خواهرش که حکم مادرشونو داره گفتم، جانب داداششو گرفت..

میگه بیشتر بهش برس!!!!

با چه دلی بهش برسم؟؟؟

به کدوم لطف خوش.؟؟

به کدوم عشق و محبتی که بپام میریزه؟؟؟

منم به خواهرش که حکم مادرشونو داره گفتم، جانب داداششو گرفت..میگه بیشتر بهش برس!!!!با چه دلی بهش برسم ...

خانواده شوهر فقط توقع دارن بیشتر به پسرشون برسیم و همیشه هم‌مقصر ما هستیم و پسرشون اصلا مقصر نیست

خانواده شوهر فقط توقع دارن بیشتر به پسرشون برسیم و همیشه هم‌مقصر ما هستیم و پسرشون اصلا مقصر نیست

دقیقا همینطوره عزیزم

به من میگه هر مردی چمی داره که باید پیدا کنی،کلی از خودشو کارهایی که میکنه تعریف تمجید کرد، منم ساکت موندم حرفش تموم شه..

تهش گفتم،شوهرت میخواد که چمش دستت باشه به خود نبال، داداش شما نمیخواد..

جمع میکنم، میریزه

میپزم،اعتصاب غذاست نمیخوره

برم سمتش،گاز میگیره..

گفتم به خودتو شوهرداریت نناز چون شوهرت اینطور میخواد و این هنر تو نیست،من شوهرم نمیخواد