2777
2789
عنوان

خانم های وارد به خیاطی و پارچه

95 بازدید | 8 پست

برای فرم مدرسه کرپ فوما بهتره یا کرپ کش؟ 

کدوم کمتر بو میگیره؟

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله؟؟

ببخشید صفحه کلید گوشیم داغونه. دانش آموز

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
ترگال مخصوصا اگر ابتداییه

ترگال که خوب نیس، تولیدیا ازش استفاده میکنن و نامرغوبه، خواستم جنس بهتر بگیرم

منم دو سال پیش برای دخترم رفتم پارچه فروشی خواستم کرپ بگیرم ولی فروشنده بهم نداد گفت دانش آموز فقط باید ترگال بپوشه فکر کن ۹ماه ماهی دو بار شسته بشه ممکنه بجه بخوره زمین سریع پاره میشه هیچ پارچه ای دوام ترگال رو نداره چاره ای نیست 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

سلام عزیزم تو ی تایپیکی دیدم نوشته بودی اب دور بچتون کم بوده درست شده قندتون لب مرز بوده

من چند روزه عمل شدم دهانه رحممو دوختن سرویکسم کم بود الان اب دور بچم ۱۷ هفته حداقل نرماله فهمیدم قندم بالاس 

شما تو کدوم هفته ها اینجوری بودید؟؟چ کارکردین ک خوب شد؟

خدا بچه هاتو برات نگه داره بهم بگو خدا اینو بعد ۸ سال داده😭

سلام خانم مریمی گل اگه پیام منودیدین توروخدا جوابمو بدین و درخواست دوستیمو بپذیرید شما ندول تیروئید داشتین چطور شد؟نمونه برداری کردین؟تو رو جون عزیزات جوابمو بده خیلی نگرانم من