2777
2789

سلام توروخدا بدادم برسین...از دوساعت پیش از قسمت ادرارم درد حس میکردم الان ام انگار دسشویی دارم همراه درد انگار دسشوییم رو نگه داشتم اما میرم دسشویی هیچی نیست فقط درد یکمم انگار خون تو ادرارم هست، نشونه چیه؟ درمان خونگی داره امشب دردشو کم کنم؟

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

تجربه نداشتم

برو دکتر

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

عفونت ادراری داری برو ازمایش بده دکتر برات دارو بنویسه حس فشار داری درستع؟

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت ادراری داری برو ازمایش بده دکتر برات دارو بنویسه حس فشار داری درستع؟

اره انگار فشار بهم میاد و منم جلو دشوییمو گرفتم، واسه درد الانش چیکار کنم؟ دارم ب خودم میپیچم

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
عفونت مثانه هست،تا میتونی آب بخور و برو دکتر آنتی بیوتیک بهت بده

درد الانشو چیکار کنم؟😭

اره انگار فشار بهم میاد و منم جلو دشوییمو گرفتم، واسه درد الانش چیکار کنم؟ دارم ب خودم میپیچم

کاریش نمیشه کرد اگر قرص عفونت داری هر ۸ ساعت بنداز تا فردا یکم ارومت میکنه ولی حتما حتما دکتر برو شایدم عفونت نباشه خدای نکرده سنگ کلیه باشه بگو ی سونو بنویسه برات

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

اسی من چن بار بعد پریودی اینجور شدم یه دمنوش درست میکنم مثه آب رو آتیشه

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
اسی من چن بار بعد پریودی اینجور شدم یه دمنوش درست میکنم مثه آب رو آتیشه

گل محمدی گل بابونه گل ختمی گل گاو زبان چوب دارچین عناب دمنوش درست کن توش هم نبات یا عسل بریز از این روبه اون رو میشی خوب شدی برام یه صلوات بفرست❤

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
گل محمدی گل بابونه گل ختمی گل گاو زبان چوب دارچین عناب دمنوش درست کن توش هم نبات یا عسل بریز از این ...

هیچکدوم رو تو خونه ندارم🥺

هیچکدوم رو تو خونه ندارم🥺

ای وای