2777
2789

والا ما خوزستانبم بچه هاب 12 سالمون پاشدن رفتن کربلا مفتی    

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینش رو نمیدونم.سال گذشته پدر‌شوهر من رفت و حسابی مریض شد. کل خانواده هم ازش گرفتن. اگر بچه ی کوچیک دارید بهتر هست نرید

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

من پارسال خودم ۳ تومن دینار گرفتم مامانم ۳ تومن

از دینار های من استفاده شد فقط

امسال با دانشگاه میرم دینار نمیخواد ۳/۵۰۰ دادم دانشگاه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خیلی قناعت کنی ۳ تومان

الان رفت برگشت بااتوبوس تامرز بیشتراز۳ میشه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
من پارسال رفتم فقط کرایه نفری ۲۵۰۰شد

ازبس کولراشون یخه😂

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
خوسبحالشون😭 منم الان ۲۰ روز بابامو التماس میکنم همش میگه نه😭 حالا صبر کن ببینم چی میشه

آخه فاصله ما تا کربلا 2 ساعتع

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
هزینش رو نمیدونم.سال گذشته پدر‌شوهر من رفت و حسابی مریض شد. کل خانواده هم ازش گرفتن. اگر بچه ی کوچیک ...

میشه بدونم چه مشکلی داشتن؟ من خودم خداروشکر چیزیم نشد ولی میبینم میگن میترسم

اهل رعایت نظافت نیستن؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

هیچ هزینه ای نداری جز رفت و آمد ،فقط رفتو آمداتو حساب کن از  مرز تا نجف شاید حدود  پونصد  تاکربلا خیلی کمتر برگشتم همینطور ،تو ایرانم ببین کدوم شهری تا مرز حساب کن هزینتو 

هزینه خورد و خوراک و اسکان صفره 

منو شوهرم با ۱۴۰۰ رفتیم هزینه هردومون 😁 البته نه امسال و اینم بگم که ما خودمون مرزیم پس هزینه رفتن به مرز نداشتیم و فقطم نجفو کربلا رفتیم جای دیگه نرفتیم (کاظمین و ...) 

ولی بازم بپرس از کسی که از هزینه امسال خبر داره

حسبی الله ❤