2777
2789

سلام....نیاز فودی به کلونوسکوپی و آندوسکوپی دارم...

شوهرم طلاق عاطفی گرفته ازم ...هر چقدر هم التماسش کردم از سر لجبازی بیمه ام هم نمیکنه....آزاد هزیته اش حداقل حدود پنج الی شش میلیون تومان میشه که ندارم ...جایی هست بتونم رایگان و یا با هزینه کم بشم؟

یکی از نزدیکانم با سرطان روده فوت شد....خیلی خیلی درد کشید تا فوت کرد با اینکه همسر  و بچه هاش کلی خرجش کردن ...من که کسی نیست خرجم کنه و فقط  از درد سرطان خیلی میترسم وگرنه به مرگم راضی ام...قبل تر ها به خاطر دخترم نمیخواستم بمیرم ولی الان دیگه خیلی خسته ام ..دلم یک مرگ بدون درد میخواد...

تو رو خدا اگه میدونید دریغ نکنید ازم

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

بیمارستان های دولتی هزینه ی کمتری داره عزیزم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان های دولتی هزینه ی کمتری داره عزیزم

آخه بیمه نیستم و دکتر آزاد نوشته برام....باید برم دکتر همون بیمارستان دولتی تا قبولم کنند یا فقط نسخه رو ببرم قبول میکنند؟

من خودم مشکوک به سرطان روده ام علائمشو دارم دکترم گفت بدتر از همه آندومتریوز کیست تخمدان پولیپ رحم ه ...

منم همین طور...مخصوصا که دو تا ازنزدیکانم به خاطر سرطان فوت شدن و میدونم چقدر درد داره...راستش باید سونو رحم هم برم ولی پول تدارم

آخه بیمه نیستم و دکتر آزاد نوشته برام....باید برم دکتر همون بیمارستان دولتی تا قبولم کنند یا فقط نسخ ...

مطمئن نیستم اما به احتمال زیاد باید دکتر خود بیمارستان برات نسخه بنویسه.میتونی تلفنی از اطلاعات بیمارستان بپرسی

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
مطمئن نیستم اما به احتمال زیاد باید دکتر خود بیمارستان برات نسخه بنویسه.میتونی تلفنی از اطلاعات بیما ...

ممنون عزیزم ....پس دوباره میرم بیمارستان دولتی که دکتر اونجا برام بنویسه

عزیز به دکترا بگو خودش راهنمایی میکنه

اصلا نزاشت درست حسابی حرف بزنم که...زود بیرونم گرد که مراجعین پولدار منتظر نمونن....با هزار التماس لطف کرد یه بیمارستان نیمه خصوصی معرفی کرد که اونم هزینه اش با بیهوشی پنج شش تومنه

دلم خیلی گرفته.....کاش خدا بهم رحم کنه...یا شوهرم یکم خوب بشه باهام و خاموادش کمتر اذیت کنند یا یه جوری پولش رو برسونه برم دنبال آزمایش ها....علاوه بر آندوسکومی و کلونوسکوپی آزمایش خونم دارم که اونم میشه دو الی سه تومن.....تازه ماموگرافی و سونوی رحم هم باید برم....میشع برام دعا کنید؟دعاهای من که مستجاب نمیشه

اصلا نزاشت درست حسابی حرف بزنم که...زود بیرونم گرد که مراجعین پولدار منتظر نمونن....با هزار التماس ل ...

الان همه دنبال پول هستن متاسفانه.با آرامش برو جلو ولی تا حد امکان با دکتری کارهات رو پیگیر باش که هم کاردان باشه هم کمی دلسوز و البته که کاردانی مهمتر از همه هست...میتونی از یه بیمارستان دولتی هم راهنمایی بگیری انشالله که خیره

الان همه دنبال پول هستن متاسفانه.با آرامش برو جلو ولی تا حد امکان با دکتری کارهات رو پیگیر باش که هم ...

ممنون عزیزم....دعا کن برام که کارام جور بشه 

میتونی بگی علامت چیه 

منم دردای خیلی شدید مخصوصا سمت چپ دارم ،دکتر گفته باید کلونوسکوپی بشی 

خیلی میترسم ،سمت چپ شکمم سفته دست میزنی 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __