2777
2789

از یه پیج توی آبادان میخوام بخرم

کاملا مطمئنه

معروفاش رو میگم.خیلی داره

یکیشونم اسمشو نمیدونم عکسشو فرستادم

دکسی

لایتنس

پنتن

Elidor

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور متوجه شدی؟

دستم تو کاره

کاملاً مشخصه ک فیکه گلم 

برو سایت اصلی همین برند ، عکس هایی ک روی سایت شونه ببین ، خودت کاملاً متوجه میشی ک چی ب چیه 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
عکس بقیه شونم بفرستم ببینی؟

با برندهای دیگه ای ک نام بردی آشنایی ندارم عزیزم.

نه کراتین کار هم نیستم ؛ از نظر من کراتین بدترین کاریه ک میتونی با موهات انجام بدی 🙃🙃

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
با برندهای دیگه ای ک نام بردی آشنایی ندارم عزیزم.نه کراتین کار هم نیستم ؛ از نظر من کراتین بدترین کا ...

حالا من که راضی شدم کراتین کنم باز دوباره مخالفت در مورد کراتین🤣🤣

حالا من که راضی شدم کراتین کنم باز دوباره مخالفت در مورد کراتین🤣🤣

😅😅 من نمیدونستم میخوای کراتین کنی 

ماسک موی آرگان بعد حمام بدون نیاز ب آبکشی .بهترین گزینه ست.من کراتین و پروتئین کردم موهام صاف ولی خشک خشک مث چوب.هر کی میبینه فک میکنه کلاه گیس ولی وقتی ماسک آرگان میزنم هم شلاقی هم نرم.

ماسک موی آرگان بعد حمام بدون نیاز ب آبکشی .بهترین گزینه ست.من کراتین و پروتئین کردم موهام صاف ولی خش ...

عه نمیدونم والا

وقتی موهامو لایت کردم آرایشگر گفت روغن آرگان بگیر

عه نمیدونم والاوقتی موهامو لایت کردم آرایشگر گفت روغن آرگان بگیر

ماسک با روغن چ فرقی داره مهم آرگان بودنه.

ولی خب روغن باعث میشه موهات بهم بچسبه و خیلی برق بزنه موهات کم پشت دیده شه.ولی ماسک اینطور نیست.باز خودت میدونی

ماسک با روغن چ فرقی داره مهم آرگان بودنه.ولی خب روغن باعث میشه موهات بهم بچسبه و خیلی برق بزنه موهات ...

خب میگن روغنش بهتره چون طبیعی تره و خاصیتش برای مو بیشتره

ماسک ناخالصی داره

چه مارکی استفاده میکنی؟