2777
2789
عنوان

شیر دهی و اضافه وزن

3789 بازدید | 26 پست

قدم 160هستش و وزنم 66 دوران بارداری 74بودم یکساله زایمان کردم قبل بارداری هم 55بودم الان با وجود اینک شیر میدم و باشگاه از اول میرفتم حتی تو بارداری بازم وزنم کم نمیشه سایز چرا ولی وزن اصلا.چه کنم؟حالا تازه همه میگن شیردهی تموم بشه چاق میشی.کسی از رژیم آنلاین دکتر کرمانی نتیجه گرفته؟

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا مشکل شما رو دارم قدم 165 و وزنم 64 

وزن دوران بارداری 72 وزن قبل بارداری 55 من فقط شیر میدم و فرصت باشگاه رفتنم ندارم چون دست تنهام 😭😭

قراره این هفته نوبت بگیرم واسه دکتر تغذیه بهم رژیم شیردهی بده.دختر من 10 ماهشه

من ۲۲ ماه شیر دادم ورزش نمیکردم خوراکم هم دوبرابر حالت عادی بود دقیقا بعد از یکسال وزن کم کردنم شدت گرفت و رسیدم به وزن قبل بارداری. از شیر هم که گرفتمش خورد و خوراکم عادی شد و چاق نشدم.

یه سوال تو شیردهی ورزش میکنی بعدش میشه شیر داد یا میدوشی میریزی بره؟

من بعد بار داریم هفتاد و پنج  بودم تا شش ماهگی دخترم شدم ۶۵قبل بارداری ۶۰ رژیم دكتر كرمانی رو گرفتم از هفت ماهگی دخترم بدون ورزش شدم ۵۲ تو سه ماه 

دوستای گلم لطفا برام یه صلوات بفرستید ایشالا خدا جون حاجت همتون رو بده ❤️
من بعد بار داریم هفتاد و پنج  بودم تا شش ماهگی دخترم شدم ۶۵قبل بارداری ۶۰ رژیم دكتر كرمانی رو گ ...

از رژیم آنلاین استفاده کردی یا رفتی مطب دکتر ؟

رژیم مخصوص شیردهی بود ؟ رو شیردهی و وزن بچه تاثیری نگذاشت ؟

چقد سوال داشتم