2777
2789
عنوان

جنین قدامی یعنی چی

129 بازدید | 12 پست

سلام دوستان قدامی یعنی چجوری

بعد چطور ب طور کامل حرکت جنین رو میفهمم

الان در حد نبض و قلقلکه

بیست هفته هستم

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفت قدامی یعنی جفت جلوی شکم قرار داره و بچه پشتشه واسه همین تکون های بچه رو دیر تر حس می‌کنی...

از ۲۳هفته به بعد  تکون هاشو حس می‌کنی....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

جفت قدامی یعنی از طرف شکم چسبیده به رحم و جلوی جنین هست مواظب باش ک شکمت ضربه اینا نخوره چون جفت جلو ...

ضرر اینا ک نداره برام؟

ضرر اینا ک نداره برای جنینم

برامنم قدامی نگران نباش من ۱۷هفته هستم امروز رفتم سونو انومالی همه چی هرچی ک فک کنی نرمال بود جز ی چیز ک بشدتتتتتت اصابم خورده مجبورم فردا وقت دکتر بگیرم برم 

وزن جنینم تو ۱۷هفته ۱۹۳۹گرم اخه مگه میشه دکتر سونوام هیچی نگفت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ضرر اینا ک نداره برای جنینم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
برامنم قدامی نگران نباش من ۱۷هفته هستم امروز رفتم سونو انومالی همه چی هرچی ک فک کنی نرمال بود جز ی چ ...

نمیدونم انشاالله ک چیزی نیست دکترا آدمو میترسوونن فقظ

برای منو زد کاملا سالم چیزی نیست

شما هم حس سبکی دارید؟انگار نه انگار ک جنینی تو شکمته یا من خیلی سبکم

نمیدونم انشاالله ک چیزی نیست دکترا آدمو میترسوونن فقظبرای منو زد کاملا سالم چیزی نیستشما هم حس سبکی ...

والا برامن ک تو غربالگری دوم زده بود سندروم دان اون سالم شد حالا این شروع شد بخدا دیگه اصابم نمیکشه.

اره منم نمیفهمم فقط روزایی ک دوغ میخورم خودشو جمع میکنه سمت چپم اندازه ی گوجه

والا برامن ک تو غربالگری دوم زده بود سندروم دان اون سالم شد حالا این شروع شد بخدا دیگه اصابم نمیکشه. ...

انشالله ک صحیح و سالم بغل بگیریم برای شماهم چیزی نباشه ب امید خدا

انشالله ک صحیح و سالم بغل بگیریم برای شماهم چیزی نباشه ب امید خدا

توکل بخدا انشائ الله