وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول تو مترو آزادی سوار دروازه دولت بشم؟؟ بعد تجریش چی؟؟
اول ایستگاه مترو آزادی خط به سمت کلاهدوز رو سوار میشی
۷ یا ۸ ایستگاه بعدش میشه دروازه دولت
پیاده میشی
خط به سمت تجریش سوار میشی
ایستگاه میرداماد پیاده میشی
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
اول تو مترو آزادی سوار دروازه دولت بشم؟؟ بعد تجریش چی؟؟
ازادی سوار شو به مامور مترو بگو میخوام دروازه دولت پیاده شم مبگه کدوم خطو سوار شی دروازه دولت پیاده شو به یمت تجریشو سوار شو ایستگاه میرداماد پیاده شو
خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍