2777
2789
عنوان

تلخی زندگیم

113 بازدید | 8 پست

نمیدونم توشرایطش بودیدیانه ادم خیلی سرسختیم ادمیم که واقعابه هرچیزی باخت نمیدم ولی واقعا برام سخته ادمی بگه دیگه به من پیام نده درحقم لطف کن که واقعا اینده مو باهاش دیدم واقعا سخته دلم میخواد بمیرم واقعا خیلی حس بدیه بری اینور یادقربون صدقه هاش بیوفتی بری اونور یاد خنده های پشت گوشیتون بیوفتی واقعا حالم بدمیشه با این موضوع که چقدرراحت گفت تحملت نمیکنم واقعا سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته ولی فراموشش کن تا ابد و دهرزندگیه دوباره شروع کن

اخه نمیشه من هرجامیرم تو مغز کوفتیمه  هرچی گفته به غذاهم نگاه میکنم یادش میوفتم هرجامیرم هرچی میپوشم همه چیییی

تو همین شرایط با کلی اصرار برش گردوندم. بعد چندسال وقتی باردار بودم متوجه شدم از خیلی وقته داره خیانت میکنه. همین الانم باهاش بحثم شده. بهم میگه همون وقت خاستم برم تو نذاشتی!!!! خواهش میکنم بزار بره 

تو همین شرایط با کلی اصرار برش گردوندم. بعد چندسال وقتی باردار بودم متوجه شدم از خیلی وقته داره خیان ...

من واقعانمیتونم اصلا فکر اینکه بجز اون باکسی دیگه باشم من همه چیمو باهاش دیده بودم همه چیم چرا براش اینقدرراحته با احساساتم بازی کنه

من واقعانمیتونم اصلا فکر اینکه بجز اون باکسی دیگه باشم من همه چیمو باهاش دیده بودم همه چیم چرا براش ...

منم خیلی میخاستمش. الان ازش متنفرم. همین الان اومد خونه بهش گفتم دیگه نیا. نمیخام ببینمت تو خونه. باورت نمیشه من با تمام کجودم میپرستیدمش