2777
2789
عنوان

چرا برا ما مهمون نمیاد

452 بازدید | 17 پست

خانوما من خیلی دوست دارم مهمون برامون بیاد کسی خونمون رفت و آمد نمیکنه ، انگار کسی ما رو یادش نیست خیلی دلم میگیره شما اوضاعتون چجوره ؟ براتون مهمون میاد؟

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍

والا من نمیخوام سرب تن مهمون باشه هی همشون فتنه میکنن من ۱۵ سال ن باخانواده مادری ن پدری یوخ سرن توکارم ب خودم فک میکنم میرسم ب خودم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون چقدر مهمونی میرید یا دعوت میکنید؟

ما خودمون میرفتیم سر میزدیم بهشون با دعوت نمیرفتیم هرچقدر گفتیم شما هم بیاین اینجوری که نمیشه نیومدن  ، اونا نمیمومدن ما هم دیگه نرفتم ، من مناسبتا دعوت میکنم ، ولی بنظرم خواهر و برادر دعوت نمیخان

الان بیشتریا با دعوت میرن خونه ی کسی بندرت کسی همینجوری میره مهمونی مگه اینکه خیلی باهم نزدیک باشن ز ...

عزیزم مگه اونا مارو دعوت میکنن که ما دعوتشون کنیم ؟ آدم خواهر و برادر که دیگه دعوت نمیخواد من باردارم زحمت نمیدن یه زنگ بهم بزنن

عزیزم مگه اونا مارو دعوت میکنن که ما دعوتشون کنیم ؟ آدم خواهر و برادر که دیگه دعوت نمیخواد من باردار ...

اها فک کردم در حد عمو خاله واینارو میگی البته خواهر برادرها هم بعضیاشون دعوتی هستن حالا دعوت نمیکنن پس طبیعتا شماهم دعوتشون نمیکنی یا برعکس البته بعضیها هم کارو مشغله دارن بعضیها هم نمیخوان بطرف زحمت بدن بعضیها هم مثلا همسرشون بدلایلی  اهل رفتو‌امد نیست

من خودم هم بدون دعوت خونه ی برادرام نمیرم حوصلم نمیگیره وهمینکه میگم شاید اونا شرایطشو‌نداشته باشن اولا ناراحت میشدن ولی الان عادت کردن خودشون دعوت میکنن 

ما خودمون میرفتیم سر میزدیم بهشون با دعوت نمیرفتیم هرچقدر گفتیم شما هم بیاین اینجوری که نمیشه نیومدن ...

موافقم. دعوت نمیخوان. مستقیم بهشون بگو دلت رفت و آمد میخواد. شاید فایده داشته باشه

من اینقدر مهمون میاد خونم که گاهی لازم به استراحت عمیقم

شاید چون مثل اسم کاربریتون، مهربون هستین😊

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم