2821
2789

بچه ها ممکنه بخاطر دندون عقل کل سرتون درد بگیره؟چشم و گردن و شقیقه ها؟چند روزه سردرد امونمو بریده پریروز دیدم دندون اخر فک بالام درد میکنه رفتم عکس گرفتم امروز گفتن باید دندون عقلتو بکشی نیمه نهفتست الان کشیدم ولی سردردم خوب نشده خیلیییی میترسم

معمولا ناحیه فک درد میگیره مخصوصا دندون های نهفته بیشتر اذیت میکنند زودتر بکش که عفونت نکنه و دردش فراگیر نشه . من یک نهفته و یک نیمه نهفته کشیدم دوتا نهفته هم مونده که بعداً باید بکشم چندسالته؟ دندون عقل رو میگن سعی کنید تا قبل از دهه ۳۰ زندگی بکشید که بعداً مشکل ساز نشه 

از تجربه ام بخوام بگم من سردرد نداشتم ولی احتمال داره که درد شدید فکت تا شقیقه ها رفته فکر می‌کنی سردرد داری!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

راستی بعد اینکه می‌کشی هم دندون عقل یک هفته تا ۱۰ روز دوره نقاهت داره حتما از دارو های تجویز شده استفاده کن غذاهای جامد و سفت نخور تا این دوره رو بگذرونی و بعدم به موقع برو بخیه ات رو بکش البته بعضی ها جذبی هستن که نیاز به کشیدن نداره البته در نهایت بستگی به نظر دندون پزشکت داره 

مرسی از نظراتت عزیزم ۲۱ سالمه اول سردردم شروع شد بعد دیدم دندونمم درد میکنه امروز رفتم کشیدم ولی همچنان سردرد دارم امیدوارم بهتر شه میترسم نکنه چیز جدیی باشا

مرسی از نظراتت عزیزم ۲۱ سالمه اول سردردم شروع شد بعد دیدم دندونمم درد میکنه امروز رفتم کشیدم ولی همچ ...

سلام عزیزم سر دردت خوب شد؟؟

دندون عقل سمت چپم با گوش چپم با قسمت چپ سرم کلا درد میکنه

شماهم اینجوری بودی؟؟

علت سردردت چی بود؟؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز