2777
2789
عنوان

نمیتونم رانندگی کنم

413 بازدید | 45 پست

الان با مربی میرم داخل شهر خیلی خوب رانندگی میکنم اما بدون مربی نمیتونم .قبلا خودم بدون مربی بهتر رانندگی میکردم الان فقط پیش خود مربی خوب رانندگی میکنم.فرمانشم که هیدرولیکه و پدال ها هم انگار فرق داره

ببین ماشین یه فرمونه تو دستاته یه ترمزم زیر پاته برا موقع ضروری از چی میترسی وقتی تموم حرکات ماشی دست توعه اگه ناشیی از کلاچ بیشتر استفاده کن

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ماشین یه فرمونه تو دستاته یه ترمزم زیر پاته برا موقع ضروری از چی میترسی وقتی تموم حرکات ماشی دس ...

من اصلا روی کلاچ تسلط ندارم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

ببین ماشین یه فرمونه تو دستاته یه ترمزم زیر پاته برا موقع ضروری از چی میترسی وقتی تموم حرکات ماشی دس ...

اصلا من منظورم اینه که پدالا و فرمان ماشین مربی فرق میکنه با ماشین خودم

من اصلا روی کلاچ تسلط ندارم

کلاچ برا کنترل ناشی خیلی مهمه چون اماده ترمز میکنه ادمو من با اینک تسلطم ب ماشین خیلی زیاده وقتی احساس خطر کنم تو پیچ ها کلاچ میگیرم که اماده ترمز باشم 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

اصلا من منظورم اینه که پدالا و فرمان ماشین مربی فرق میکنه با ماشین خودم

اره عادت میکنی عادیه

چون وقتی با راننده ای اون همه چیزو داره کنترل میکنه زیر پاش

نه عزیزم اون کنترل نمیکنه چون مدت بیشتری با اون ماشین رانندگی کرده غلق پدالای اون دستشه همین زمان با ماشین خودشون بره اینم واسش راحت میشه

چندبار بشینی پشت فرمون اوکی میشی اگر شوهر داری ک با شوهرت بشین آخر شبا یا صبح زود اگر نه ک با بابات ...

اصلا من ترسی ندارم .امروز ریلکس داشتم یکی رو زیر میگرفتم😂😂