2777
2789
عنوان

پانسمان دندونمو چطور بردارم

925 بازدید | 27 پست

زنگ زدیم به مطب دندانپزشکم، گفتیم دردش خیلی زیاده، منشی گفت پانسمانو برداریم دردش کمتر میشه، مامانم ترسید برداره، چطور برداریم؟

یه جلسه رفتم، عصب کشی کرده، ولی فوق العاده دردش زیاده.

تقریبا ۶ روز از اولین جلسه میگذره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ عصب کشی کرده ک نباید اونقدر درد داشته باشه...پانسمانم خودتون نباید بردارید ک...توش خالیه..

خودمم نمیدونم چرا انقدر درد داره. من خیلی عصب کشی کردم. تجربم زیاده. اما این دردش خیلیییی زیاده.

از صبح ۵ تا ژلوفن خوردم. هنوزم درد دارم.

والا منشی گفت پانسمانو برداریم. نمیدونم.

خودمم نمیدونم چرا انقدر درد داره. من خیلی عصب کشی کردم. تجربم زیاده. اما این دردش خیلیییی زیاده.از ص ...

شاید منظورش این بوده ک وقتی پانسمانو برداری...یعنی تو مطب...ن ک خودت🥲دیکلوفناک بخور قویتره

شاید منظورش این بوده ک وقتی پانسمانو برداری...یعنی تو مطب...ن ک خودت🥲دیکلوفناک بخور قویتره

نه بابا، گفت بردارین، با سنجاق بردارین، اما مامانم ترسید برداره.

آهان ممنونم. تازه مسکن خوردم، یکم بگذره بعدی رو بخورم، تند تند نخورم، تا الانم تو این چند روز انقدر مسکن خوردم میترسم همه جام داغون شه.

خودت نمیتونی برداری مگه وسیله وابزارشو داری. توش خالیه عفونت میکنه میرفتی مطب منشی چی حالیشع اخه

چه بدونم؟!

از شدت درد دیگه خواستیم این کارم کنیم.

ولی مامانم ترسید، گفت ول کن نکنیم.

منشی گفت با سنجاق در بیارین.

پانسمانت هم سخت شده اینطوری نمیشه برداشت و اینکه برای کار دکترت برای جلسه بعد دوباره کاری میشه ، باید مراحل جلسه قبل و انجام بده 

بین جلسه اول و دوم اگر پانسمان خالی شد بایدمراجعه کنی که واست بذارن

خودمم نمیدونم چرا انقدر درد داره. من خیلی عصب کشی کردم. تجربم زیاده. اما این دردش خیلیییی زیاده.از ص ...

اگه درد داری هنوز عفونت داره 

دارو بخت نداد این دکتر؟

آموکسی سیلین با مترونیدرازول باید بخوری هر هشت ساعت درد داشتی نوافن ب من اینا رو داد بعد عصب کشی