ماه_بانو_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 6578 عنوان پانسمان دندونمو چطور بردارم 925 بازدید | 27 پست زنگ زدیم به مطب دندانپزشکم، گفتیم دردش خیلی زیاده، منشی گفت پانسمانو برداریم دردش کمتر میشه، مامانم ترسید برداره، چطور برداریم؟یه جلسه رفتم، عصب کشی کرده، ولی فوق العاده دردش زیاده.تقریبا ۶ روز از اولین جلسه میگذره. 1403/05/13 | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizishunam79 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 1623 اگ عصب کشی کرده ک نباید اونقدر درد داشته باشه...پانسمانم خودتون نباید بردارید ک...توش خالیه..
iiiiiiiiiishhhhhh عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 3148 دکتر برمیداره معمولا یه مسکن بخور کنچانا کنچانا^^
ماه_بانو_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 6578 اگ عصب کشی کرده ک نباید اونقدر درد داشته باشه...پانسمانم خودتون نباید بردارید ک...توش خالیه.. خودمم نمیدونم چرا انقدر درد داره. من خیلی عصب کشی کردم. تجربم زیاده. اما این دردش خیلیییی زیاده.از صبح ۵ تا ژلوفن خوردم. هنوزم درد دارم.والا منشی گفت پانسمانو برداریم. نمیدونم.
zizishunam79 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 1623 خودمم نمیدونم چرا انقدر درد داره. من خیلی عصب کشی کردم. تجربم زیاده. اما این دردش خیلیییی زیاده.از ص ... شاید منظورش این بوده ک وقتی پانسمانو برداری...یعنی تو مطب...ن ک خودت🥲دیکلوفناک بخور قویتره
ماه_بانو_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 6578 دکتر برمیداره معمولا یه مسکن بخور منشی گفت خودتون بردارید.از صبح ۵ تا خوردم.دردش هنوزم زیاده.مخصوصا وقتی یکم تکون میخورم و بلند میشم از جام.
منیرخانیوم عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 1772 ژلوفن و استامینوفن باهم بخور سر ساعت اگر کارساز نبود دگزامتازون تزریق کن
نامزد_حبیب عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 5821 خودت نمیتونی برداری مگه وسیله وابزارشو داری. توش خالیه عفونت میکنه میرفتی مطب منشی چی حالیشع اخه
ماه_بانو_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 6578 شاید منظورش این بوده ک وقتی پانسمانو برداری...یعنی تو مطب...ن ک خودت🥲دیکلوفناک بخور قویتره نه بابا، گفت بردارین، با سنجاق بردارین، اما مامانم ترسید برداره.آهان ممنونم. تازه مسکن خوردم، یکم بگذره بعدی رو بخورم، تند تند نخورم، تا الانم تو این چند روز انقدر مسکن خوردم میترسم همه جام داغون شه.
ماه_بانو_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 6578 ژلوفن و استامینوفن باهم بخور سر ساعت اگر کارساز نبود دگزامتازون تزریق کن ضرر نیست؟!
ماه_بانو_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 6578 خودت نمیتونی برداری مگه وسیله وابزارشو داری. توش خالیه عفونت میکنه میرفتی مطب منشی چی حالیشع اخه چه بدونم؟!از شدت درد دیگه خواستیم این کارم کنیم.ولی مامانم ترسید، گفت ول کن نکنیم.منشی گفت با سنجاق در بیارین.
منیرخانیوم عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 1772 نه عزیزم ژلوفن و استامینوفن با هم میشه مثل همون نوافن با این تفاوت که سریعتر اثر میذارهمن خودم دندانپزشکمولی به نظرم برو پیش خود دکترت قبل از جلسه بعدیت راهنماییت میکنه
منیرخانیوم عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 1772 پانسمانت هم سخت شده اینطوری نمیشه برداشت و اینکه برای کار دکترت برای جلسه بعد دوباره کاری میشه ، باید مراحل جلسه قبل و انجام بده بین جلسه اول و دوم اگر پانسمان خالی شد بایدمراجعه کنی که واست بذارن
نامزد_حبیب عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 5821 چه بدونم؟!از شدت درد دیگه خواستیم این کارم کنیم.ولی مامانم ترسید، گفت ول کن نکنیم.منشی گفت با سنجاق ... دردت بیشترمیشه. خاصی بکنی ضدعفونی کن بسوزون سرشو
mo_taraneh_had عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 7880 خودمم نمیدونم چرا انقدر درد داره. من خیلی عصب کشی کردم. تجربم زیاده. اما این دردش خیلیییی زیاده.از ص ... اگه درد داری هنوز عفونت داره دارو بخت نداد این دکتر؟آموکسی سیلین با مترونیدرازول باید بخوری هر هشت ساعت درد داشتی نوافن ب من اینا رو داد بعد عصب کشی