2777
2789
عنوان

ناراحت شدن از ادم بی عقل

183 بازدید | 9 پست

بچه ها من یه ادمی تو زندگیم هست خیلی بی عقله با اینکه میدونم بازم از حرفاش ناراحت میشم چیکار کنم به حرفاش فکر نکنم ؟

الان یکم‌ خوشخال بودم باز گند زد تو حالم

سلام دخترا اگه برنامه تاپ رو حذف و نصب کنیم سابقه تراکنش هامون پاک میشه

میشه جواب بدین

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت جواب دادی که آدم بی عقل،خب چرا حرف آدم بی عقل روت باید تاثیر بذاره..فرض کن تو خیابون داری راه م ...

اره دست خودم نیست خیلی دل نازکم بعدم غریبه تا خودی فرق میکنه 

توجه کردن به حرف های آدم بی عقلی که هیچ منطقی پشت اش نداره چه اهمیتی داره؟ بی اهمیت باش کم کم فراموش ...

خوب کنارشم هر لحظه هر روز همش جلوی بقیه تحقیر میشم به خاطرش اگه فاصله داشتم مهم نبود

خوب کنارشم هر لحظه هر روز همش جلوی بقیه تحقیر میشم به خاطرش اگه فاصله داشتم مهم نبود

وضعیت من و شما تقریبا مشابه عه، منم همراه با یه نفر از اعضای خانواده ام که تنفر شدیدی نسبت بهش دارم به مدت 3 سال زیر یک سقف بودیم، اما بر خلاف تو من بی اهمیت موندم آنقدر خودم رو سرگرم کردم که اصلا فراموش کردم یه همچین شخصی همخونه ی منه، می‌دونی اگه افکار بیش از حد درگیر چیزی بشن اهمیت دادن به چیز های دیگه کمرنگ میشه تا جایی که دیگه از بین بره، این تویی که قراره به افکاری که داری جهت بده