2777
2789
عنوان

ب نظرتون از این کباب بخورم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 65 پست
فعلا ک مامانم زنگ زد اینم از خدا خواسته قبول کرد گفت میایم اونجا کباب میکنیم منم میخوام تر بزنم تو ح ...

نه این کارو نکن ،باهات بد میشه ،ولش کن ،برو و لی سنگین باش باهاش 

و خدایی که در این نزدیکیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا ک مامانم زنگ زد اینم از خدا خواسته قبول کرد گفت میایم اونجا کباب میکنیم منم میخوام تر بزنم تو ح ...

نکن این کارو این کارارو میکنه که اشتی کنی مدل منت کشی مردا اینجوری هست

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
افرین اگ اومد گفت بخور اما از دلم در نیاورد چی

همینکه داره بهت میگه بیا بخور ینی از دلت داره در میاره تو که باید اخلاق شوهرت و مردا رو بشناسی 

مردا عین خانوما مستقیم نمیان از دلت دربیارن اکثرا 

چون بلد نیستن یا تو جامعه براشون کسرشان حساب میشه که اشتباهه ولی خب غیرمستقیم عین پسربچه ها میان از دلت درمیارن معذرت خواهی میکنن 

در حدی ناز کن که خریدار داشته باشه و بی مزه نشه دیگه اگه متوجه شده اشتباه کرده ادامه نده وقتی پیشنها ...

اره رسیدیم جلو خونه بابام بخاطر اینک جلو اونا ابروش نره گفت ببخشید باشه حالا بیا

منم جری تر شدم و اومدم خونه خودم

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40