2777
2789
عنوان

ب نظرتون از این کباب بخورم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 65 پست
یه روانشناس میگفت وقتی بعد دعوا یه مرد ایرانی میگه شام‌چی داریم ؟ این یعنی رفتم دورامو زدم فهمیدم ا ...

میخورم اما  محل سگش نمیدم 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهوم این خوبه

اصلا هم نخند ،اول زیر چشمی نگاه کن ،ی کمی هم چش غره بده ،یعنی همچین میلم ندارم ،چون تعارف کردی اومدم بخورم ،بعد هم حمله به کباب ،خدایی نمیشه از کاب گذشت😋😋

و خدایی که در این نزدیکیست...
نخور خب اومد منت کشی ب غلط کردن بنداز بعد بخور اگ منت نکشید بلاخره برا تو نگهه میداره خوابید تو بخور ...

فعلا ک مامانم زنگ زد اینم از خدا خواسته قبول کرد گفت میایم اونجا کباب میکنیم منم میخوام تر بزنم تو حالش و نرم 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
افرین اگ اومد گفت بخور اما از دلم در نیاورد چی

دنیا دو روزه قهر میکنی که چی بشه؟؟؟ خدا نکنه که روزی برسه  خودتو سرزنش کنی  خیلیا از خداشونه همسرشون یه لحظه کنارشون باشه