2777
2789

بچه ها نظرتون چیه؟

شبیهه خون زخم بود نه خونی که از رحم بیاد

کسی هم خونه نیست تا فردا که بتونم بچه هامو بذارم و برم بیمارستان 

آینه گرفتم زخمی ندیدم

ولی غروب یکم خودمو خاروندم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

عزیزم دوتا بچتو هم برادر برو اورژانس بیمارستان تا زود کارت راه بیوفته 

تو این چیزا هیچ بهونه ای پذیرفته نیس

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
عزیزم دوتا بچتو هم برادر برو اورژانس بیمارستان تا زود کارت راه بیوفته تو این چیزا هیچ بهونه ای پذیرف ...

شا تجربه دارید؟

شبیهه خون خارج شده از رحم نبود انگار از بریدگی بیاد تازه و رقیق

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من لکه بینی داشتم هفته های اول سریع رفتم اورژانس که مال من هکاتوم بود

ولی خب خونریزی کلا تو بارداری جای سواله دیگه

سریع باید بری ببینی چیه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
شما خونریز تون قطع شد ؟ مشکل از چی بود؟ رفتی سونو و دکتر؟

سلام بله مربوط به بچه نبود 

اخه منم 27 هفته ام دیشب چند تا لک دیدم البته یبوست داشتم یکم بیشتر تو سرویس بودم امروز میخوام برم دک ...

بله دکتر گفت خون رقیق و تازه همین زخم هاست حالا یا مقعد یا واژن 

چرا تاپبکت تعطیل شد

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

چرا تاپبکت تعطیل شد

چی بگم ... فقط تاپیک خیانته و پرده‌بکارت حق جولان داره