ساله تهوع و استفراق دارم با بی حالی شدید خیلی حالم خراب میشه جون ندارم پاشم کارامو بکنم آندوسکپی و سونو و آزمایش دادن گفتن سالمی ولی من همچنان تهوع دارن که نمیزاره غذا بخورم چند روزه غذا نخوردم دارم میمیرم از حال بد واسه خابمم چشامو رو هم میزارم کل بدنم پر استر س میشه نمیدونم چکار کنم از تهوع و استفراق زندگیم داره از هم میپاشه کسی مثل من بوده تروخدا بیاید دکتر اعصاب و روان رفتم داروهاشو خوردم تاثیری نداره دکتر گوارشم اثر نداره چندین مدل قرص اعصاب و گوارش خوردم بی فایده درمونده شدم دیگه
دوباره یک متخصص گوارش خوب برو. همسر من یک ساله مشکل بلع داره. یک دکتر رفت آندوسکوپی و تست باریم داد گفتند هیچ چیز نیست. دکتر را عوض کردیم و پیش متخصص گوارش خوب رفتیم. اندوسکوپی جدید مشکلش رو نشون داد
کاش منم سندروم بود خیلی راحت تره درمان قطعی شدی؟ بهم میدی دکتره رو
عزیزم بیماریه من ماله اعصاب بود که زده بود به روده باید داروها رو درست مصرف کنید تا درمان بشین قطعی که نمیشه گفت ولی من اگه روزی ۳۰تا۴۰بار میرفتم دستشویی الآن بدونه اینکه دارو بخورم تقریبا شده ۸تا۱۰بار وبعضی روزها خیلی کمتر
کرمان ساختمان شفا دکتر غلام عباس سلاجقه اگر تا یک ماه هم داروها رو خوردین خوب نشدین باید ادامه بدین چون دوره مصرف دارن داروها