ساله تهوع و استفراق دارم با بی حالی شدید خیلی حالم خراب میشه جون ندارم پاشم کارامو بکنم آندوسکپی و سونو و آزمایش دادن گفتن سالمی ولی من همچنان تهوع دارن که نمیزاره غذا بخورم چند روزه غذا نخوردم دارم میمیرم از حال بد واسه خابمم چشامو رو هم میزارم کل بدنم پر استر س میشه نمیدونم چکار کنم از تهوع و استفراق زندگیم داره از هم میپاشه کسی مثل من بوده تروخدا بیاید دکتر اعصاب و روان رفتم داروهاشو خوردم تاثیری نداره دکتر گوارشم اثر نداره چندین مدل قرص اعصاب و گوارش خوردم بی فایده درمونده شدم دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حکیم مومن تبریزی نبضت رو میگیره و از روی نبضت میفهمه دقیقا مشکل از قسمت هست یا روحت و اگر از جسمت باشه متوجه میشه از کدوم عضو بدنت هست داروشو هم خودش بهت میده سه ماه میخوری خوب خوب میشی
عزیزم اول اینکه به نیتتون حمد شفا ویک صلوات ویک توحیدویک آیت الکرسی میخونم بعدش یه دکتر کرمان هست غلام عباس سلاجقه حتما برید پیششون منم ۳تا۴سال یه مریضیه سخت داشتم می گفتم خوب نمیشم و بایک نسخه پیش ایشون خوب شدم من تویه این۳تا۴سال خیلی دکترا رفتم فقط همین دکتر کرمانی جوابگو بود
عزیزم چندبار این تاپیک رو زدی بهت گفتم اولین تاپیکت شما عزیزم اضطراب داری باید دارو بگیر همین که چندبار تاپیک پشت هم زدی اینم نشون دهنده اضطراب شماست.اضطراب نمیذاره شما درست و منطقی فکر کنی