2777
2789
عنوان

عزیزانِ زرنگِ نمونه دولتی 😍🌿

316 بازدید | 25 پست

سلام سلام 🖐🏼🚶🏻‍♀️

میگماااا ، کتاب تست گرفتید ک قبول شدین ؟

چ کتابایی خریدین ؟

از تمام درسا سوال اومد ؟ 

و اینکه ، هر ۳ پایه رو باید بخونم یا فقط نهم ؟  

راهنمایی کنین ماچ به لپتون 🥲🪴❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الانو نمیدونم زمون ما از هشتم و نهم بود منم برا ریاضی مرشد داشتم علوم خیلی سبز فارسی هم مبتکران

چند سالتونه شما 

میگم اگه برا علوم و ریاضی و فارسی خیلی سبز بخرم با کتاب ۳۱+۱ استان برای تست کافیه بنظرتون ؟

سال به سال فرق میکنه شرایطشبرای ما نهم بود فقطکتاب تست خیلی کمک میکنه ایکیو ،خیلی سبز

چند سالتونه شما ؟ 

منم از اونایی ک امسال آزمون دادن شنیدم فقط نهم بود .. 

کتاب ۳۱+۱ استان برای تست خوبه ؟ 🌿

چند سالتونه شما میگم اگه برا علوم و ریاضی و فارسی خیلی سبز بخرم با کتاب ۳۱+۱ استان برای تست کافیه بن ...

عزیزم من الان دیگه دانشجوام ۲۰ سالمه علوم خیلی سبز خوب بود کناب ۳۱ استانم من داشتم اونم خوب بود ریاضی مرسد سطحش بالا بود و حجمش خیلی زیاد اگه با خیلی سبز راحتی همونو بگیر فارسی خیلی سبز کار نکردم نظری ندارم ولی سعی کن همه کتاب تستاتو حداقل دو دور تموم کنی

چند سالتونه شما ؟ منم از اونایی ک امسال آزمون دادن شنیدم فقط نهم بود .. کتاب ۳۱+۱ استان برای تست خوب ...

من پنج سال پیش ازمونم بود

اره کتاب رو داشتم ازمون ورودی استان های مختلف بود خوبه

عزیزم من الان دیگه دانشجوام ۲۰ سالمه علوم خیلی سبز خوب بود کناب ۳۱ استانم من داشتم اونم خوب بود ریاض ...

خیلییی خیلیییی ممنونننن 🥲❤️‍🩹

بعد ی سوال دیگه هم بپرسم ؛ ببخشید بنظرتون مدارس نمونه خوبه ؟ آخه من شنیدم ی سریا میگن خوب نیست و اهمیت نمیدن و اینا ، ی سریام نظرشون برعکسه .. منم هدفم پزشکیه از همون سال دهم میخوام بخونم‌🥲

سلامم عزیزم

امسال نمونه دادم خوب از زبان و دفاعی نبود

و اینکه دینی و قران باهمه 

و بسته به اولویتت درسای مربوط ضریبش برات بالا تره اگه میخوای بری تجربی باید ریاضی و علوم بالا بزنی

نمره منفی داره در جلسه سوالیو که بلد نیستی نباید بزنی

و امسال استعداد تحلیلی هم بود سوالات تیزهوشان از الان خودتو اماده کن

فقط نهم کافیه 

کتاب درسی بهترین منبع هست اگه با جزئیات و مفهومی بخونی و ۳۱ استانم خوبه ❤️

موفق باشیی📚❤️

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤 یکی هست تو قلبم ،هرشب واسه اون می‌نویسم و اون خوابه،یه کاغذ،یه خودکار،یه نامه که خیسه....🖤اون شب که تیکه تیکه شدنتو دیدم،هرچقدر دنبال اون آمبولانس دوییدم و نرسیدم،دیگه واسه رسیدن به هیچکس تلاش نکردم...یا اون روزی شبی که از شدت دلتنگی از خونه فرار کردم اومدم پیشت و سنگتو بوس کردم ....تو همتای من بودی،جفت من بودی ... سوگ تو تموم نمیشه،موقع خوندن نامه هات،دیدن یادگاریات،عروسکت،عکسات روی میز خاطره و رو جای جای دیوار،محله ی قدیمی،مدرسه قدیمی،غذاهای موردعلاقت... و کلی نانوشته های دیگه سوگتو تجدید می‌کنه... لعنت به کسایی که جدامون کردن،کسایی که باعث کشتنت شدن،اون شایعات،لعنت🖤🥀 سوگ تو جبران نمیشود حتی به گریه و شیون عمیق....

امسال سخت بودچون باتیزهوشان ادغام شدوهیچ سوالی از۳۱استان داخل ازمون نبود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من فقط نهم خوندم اونم ی تایم محدود سی و یک استان رو و ی کلاس رفتم ک سوالای ۳۱ استان کار می‌کرد

شما از قبل بفکری خیلی خوبه 

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
سلامم عزیزمامسال نمونه دادم خوب از زبان و دفاعی نبودو اینکه دینی و قران باهمه و بسته به اولویتت درسا ...

دستت درد نکنه قشنگمممم خیلی ممنون 😍🦋

میگماااا .. گفتی استعداد تحلیلی هم هست ، اونا رو چجوری بخونم چون منبعی ندارم ؟ خیلی سخت میشه ک اینطورییییی 😖 

بعد بنظرت مدارس نمونه دولتی خوبن ؟ آخه من شنیدم ی سریا میگن خوب نیست و فقط اسم در کرده و اهمیت نمیدن اصلا ، ی سریام نظرشون برعکسه 🥲🖐🏼