2777
2789
بعد من آدم خیلی کمال گرایی امجوری که میگم اگر کسی که می خوام پیدا نشه ازدواج نمی کنملزومی نمی بینم ا ...

کار خوبی میکنی ولی خوب خیلی زیادم حساسیت خوب نیس 

مثلا از 100درصد اگر تونست 70 الی80 درصد  نظراتتو داشته باشه و با عقایدت جور دربیاد قبول کن چون هیچ وقت 100درصد پیدا نمیشه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ولی به نظرم سطح توقعاتوبیارپایین اینجوری راحت کیس مناسبت پیدامیشه نمیشه که طرف همه چی تمام بشه هم پو ...

خوب تو همین نی نی سات هی هست میگن مثلا یادمه یکی گفت من یه بار نمی دونم امازاده چی بودم بعد داشتم واسه زندگیم دعا میکردم یه مردی اومد جلوم گفت ازتون خوشم میاد

بعد داشت میگفت باباب و داداشام معتادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همبشه به خودم میگم اگر می خوای زندگی کنی یه بار اونجور که می خوای زندگی کننه صرفا ازدواج کنی که بگی ...

ینی اونایی که زندگی معمولی دارن فقط بخاطر اینکه بگن منم شوهر دارم ازدواج کردن!!

نه خوب بعضیا حالا میگن چه بدونم کلا شاید شوهری باشن 

یا علاقه ای به کار کردن و درس خوندن و تو خونه موندن نداشته باشن یا براشون مهم نباشه سطح توقعاتشون پایین باشه

بگن مثلا خونه ووماشین نداره ولی من عاشقشم

خوب تو همین نی نی سات هی هست میگن مثلا یادمه یکی گفت من یه بار نمی دونم امازاده چی بودم بعد داشتم وا ...

والاچی بگم خداکه بخوادمیشه ایشالابراشماهم بخوادبشه چیزی رو که دوستداری اتفاق بیفته برات ولی قبل همه ایناادم به خودش نگاه کنه عیبی ایرادهممون داریم دیگه هیچکدوممون بی عیب وایرادنیستیم بعدبخوادبقیه همه چی تمام باشن

نه منظورش اینه که من یه معیاری دارم و دوست دارم شوهرم اون معیار رو داشته باشه ( معمولی نباشه) و اگر نداشته باشه یعنی الکی ازدواج کردم

کاری با بقیه نداشت که

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
همبشه به خودم میگم اگر می خوای زندگی کنی یه بار اونجور که می خوای زندگی کننه صرفا ازدواج کنی که بگی ...

این خوبه که میخوای زندگی کنی اونوجر که دوست داری زندگی کنی 

اما اینکه انتظار داشته باشی با ازدواج به همه اونچیزها برسی درست نیست

از الان تلاشتو کن خودت برسی نه مثل سیندرلا 

اخه نیدونی زندگی خیلی سختتر ایناست واقعیت فرق داره با رویا 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم دقیقا این جوریم

به شدت برای خودم سختگیرم از همه لحاظ 

و برای انتخاب پارتنرم سختگیرم

دوست دارم اون چیزی باشه که عمیقا قبولش دارم نه ایکه الکی وارد رابطه بشم

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
منم دقیقا این جوریمبه شدت برای خودم سختگیرم از همه لحاظ و برای انتخاب پارتنرم سختگیرمدوست دارم اون چ ...

دقیقا مثلا هر پسری رو نمی پسندم باهاش دوست شم 

ولی واقعا دور و ورمم کیس نیست که بگم مثلا فلانی حالا خوبه یکی پسر فامیلشون خوبه پسر دایی خاله ای 

محل کار یا دانشگاه هیچ هیچ هیچی نیست

دقیقا مثلا هر پسری رو نمی پسندم باهاش دوست شم ولی واقعا دور و ورمم کیس نیست که بگم مثلا فلانی حالا خ ...

دقیقا منم و واقعا اون مدل کیس نیست

واسه همین منم ترجیح میدم کلا وارد رابطه نشم

بعضی ازدواج ها یا از اولش معمولین بعد پیشرفت میکنن یا اونها که شما میگن و خیلی خفنن باز یه مشکلاتی دیگه دارن الزاما نمیشه گفت موقعیت  و طاهر ازدواج تضمین کننده خوشبختیه 

بیشتر حس میکنم چیزی که اسی و شما میگن بیشتر جنبه مالی داره اگر اشتباه نکنم 

از زنایی که شوهر خیلی پولدار دارن بپرسی اکثرا مشکلاتی دیگه دارن که همونا میشه نقطه پاشیدن زندگیشون خدایی نکه چون مردا بیشتر جنبه اینچیزا رو ندارن 

از اونطرف شاید یه مرد خیلی خوب که با شما و اخلاقاتون دربیاد شاید وضع معمول داشته باشه و زندگی ارومی داشته باشین 

درکل امیدوارم اونچیزی که دوست دارین بهش برسین ولی اگر به اینن توجه کن بعضی دختر خانمها دیدم موقعیتهای معمول رو از دست دادن به امید یه چیز بالاتر ولی اون بالاتریه هیچ وقت نرسید 

دختر عمو مامانم متولد 52 پرستار بود خاستگار پزشک براش اومد رک کرد گفت این برا مدرکم اومده یا خودم و ردش کرد و باقی موقعیتهاشو همینطور رد کرد الان هنوز مجرده 

بعضی ازدواج ها یا از اولش معمولین بعد پیشرفت میکنن یا اونها که شما میگن و خیلی خفنن باز یه مشکلاتی د ...

نه من دیگه در اون حد نیستم

منظورم سفرای خوب 

لباس خوب آدمای دور و ورم اعلب تحصیل گزده با فرهنگ بالا خودش مرد خوب 

دقیقا منم و واقعا اون مدل کیس نیستواسه همین منم ترجیح میدم کلا وارد رابطه نشم

از این جهت که خیلی کار درستی میکنی 

چون ته این دوست بازیا هیچی نیس 

دستی دستی دخترا خودشونو عاشق میکنن با این روابط بعد که رفتن سر زندگی میبینن اصلا اونی نیس که میخواستن چون از اول عاقلانه انتخاب نکردن 

البته انتخاب عاقلانه یعنی توجه به همه موارد یک نفر هست