2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج خوب از نظر شما چجوریه همین که همسرتون آدم خوب و درستی باشه یه خونه و ماشین و کار خوب هم داشته ...

یه خونه و ماشین خوب حداقل ۶ میلیارد پول میخواد البته الان

الان تقریبا ۹۹ درصد جوونا اگه پدر پولدار نداشته باشن همچین چیزایی نمیتونن محیا کنن

بچه ها من قراره برم دیت ۱۹ سالمه ولی خانوادم اجازه نمیدن وسط آبرو هامو بردارم صورتمو اصلاح میکنما ولی وسط ابروهامو نه ابروهام پایینش تمیزه ولی فقط وسطش خیلی کم مو داره بنظرتون بده؟🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
بچه ها من قراره برم دیت ۱۹ سالمه ولی خانوادم اجازه نمیدن وسط آبرو هامو بردارم صورتمو اصلاح میکنما ول ...

برو انجام بده چه ربطی به خانوادت داره

مو وسط ابروها به نظرم باعث زشتی قیاقه میشه

بعد من آدم خیلی کمال گرایی ام

جوری که میگم اگر کسی که می خوام پیدا نشه ازدواج نمی کنم

لزومی نمی بینم الکی ازدواج کنم تا بگم شوهر کردم ولی دور ورمم اون کسی که می خوام نیست عجیبه براپ

برو انجام بده چه ربطی به خانوادت دارهمو وسط ابروها به نظرم باعث زشتی قیاقه میشه

نمیزارن خب چیکار کنمممم مامانم ببینه تیکه تیکم میکنه کلا تو خانوادمون اصلاح ابرو تو این سنو بد میبینن همش افکارشون قدیمیه

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بله دختر اقوام ما یه ازدواج خفن داشت با پسر یکی از اشناها 

از استوری اینستاشون که همه دخترا حسرت میخوردن عروسیشونم بهترین عروسی همه فامیل بود 

گیفت عروسیشون فقط بیشتر 1میلیون قیمت داشت 

ولی بعد 6 سال طلاق گرفتن مادر داماد گفت خیلی اختلاف داشتن دلیلشم نفهمیدیم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

🤣نه به خدا

ولی به نظرم سطح توقعاتوبیارپایین اینجوری راحت کیس مناسبت پیدامیشه نمیشه که طرف همه چی تمام بشه هم پول هم قیافه هم خدارومیخوای هم خرمارو البته شایداینجورموردی هم پیداشه که بعیدمیدونم