2777
2789
عنوان

خانوم های همه چی بلد

532 بازدید | 22 پست

سلام

بچه ها کسی کباب حسینی بلده؟

اگه کسی بلده و خوب درست کرده بهم بگه 

نتی نمیخوام ها هر کی درست کرده

خواهشا حیثیتیه شدید

پیشاپیش ممنون

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی

همونه که میزنن تو چوب بعد تو ماهیتابه سرخ میکنن؟؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به صورت سنتي ميخواي يا مجلسي؟؟ چون ما هميشه سنتي درست ميكنيم يكم ظاهرش بهم ميريزه و فقط اولش خوشگله ...

من اصلا بلد نیستم لطفا بنویس برام

راستی خوشمزس؟

من اینطوری درست میکنم گوشتو چنجه میکنم و توی پیاز و ابلیمو و روغن زیتون فلفل سیاه   میخوابه.  و توی دیگ  چندتا پیاز رو تفت میدم درسته.  و گوجه و رب میزنم و نمک زردچوبه تفت میدم. توی دیگ  برگ  توت  میچینم  و  گوشتارو سیخ چوبی میکشم   روی برگارو  همون موادمو  میذارم  و  سیخ گوشتارو  روشون  و  نصف لیوان اب و درشو میبندم با شعله کم   تا جا بیافته و به روغن بیافته  . همین. بعضیا بین گوشتا رو چربی میذارن  ما دوست نداریم.

ما اول گوشت و مزه دار ميكنيم با زعفرون و نمك و فلفل يكمم زيره و سماق كه ترش بشه بعدش با گوجه و فلفل دلمه اي قطعه شده يكي درميون سيخ چوبيميكشيم 

توي ماهيتابه بزرگ پياز داغ ميكنيم و رب گوجه رو تف ميديم و يه ليوان آب ميريزيم تا به جوش بياد بعدم سيخارو منظم ميچينيم توش و چندساعت پخته ميشه درآخرم روغن ميندازه و تو روغن خودش سرخ ميشه 

اين روش سنتيش بود 

البته مامان من گوشت مرغ و پياز هم بينش ميزاره 

نیلا دختر ناز من

گوشت و دنبه و گوجه با فلفل دلمه ای و پیاز رو به اندازه های مساوی خورد کن.و داخل سیخ بزن یه تکه گوشت.یه پیاز یه دنبه و......یکمی هم گوجه و فلفل خورد ک و سیخ رو بچین ته دیگ و اینا رو بریز توش.با یه نصفه لیوان اب و یکمی نمک و زردچوبه و درشو بزار تا به حال خودش بپزه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من اینطوری درست میکنم گوشتو چنجه میکنم و توی پیاز و ابلیمو و روغن زیتون فلفل سیاه   میخوابه. &n ...

مرسی عزیزم

هیچی وسطاش نمیزارید مث گوجه فلفل دلمه پیاز

بذار چند ساعت بمونه توی یخچال

پیاز داغ زیاد درست کن؛سیخ ها را بذار روش؛دوباره روی سیخ ها پیاز داغ و روی پیازداغها کباب تا وقتی که تموم بشه(میتونی بینش گوجه حلقه ای هم بدی)

آبش کن بذار بپزه؛یه دنبه هم توش بنداز

وقتی پخت،دنبه را دربیار رب گوجه را با نمک و فلفل و زردچوبه و پودر پابریکلا سرخ کن و بهش اضافه کن و بذار با هم قل بزنه

نوش جان

دوستت داریم امام مهربانی ها...