2777
2789
عنوان

چطوری تونستید وزن کم کنید😭

667 بازدید | 61 پست

چرا من نمیتونم

دارم دیونه میشم

یه رژیم گرفتم پونصد پول دادم یک هفتس هیچ نتیجه ای نگرفتم

ریگه خسته شدم پنج کیلو لامصب و نمیتونم کم کنم شما ها چطوره ده کیلو بیست کیلو وزن کم میکنید ب این سرعت😭از بعد زایمان تاالان یکی از هدفام اون وزنیه ک میخوام ولی نمیتونم وزن کم کنم😭توروخدا راهکار بدید چیکار کردید اشتهادتون کم شد من اصلا نمبتونم جلو خودمو بگیرم هم میخورم هم عذاب وجدان دارم😔💔

خُود خَزانیم‍ و دَم اَز شُوق‍ِ بَه‍ار میزَنیم‍!...🕊=)💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط شیرینی، قند مصنوعی رو کامل قطع کن روزی یک تا دوساعت هم پیاده روی کن اونوقت اثرش رو میبینی 

برای شکمت هم ناشتا زنیان بخور 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خو تو ی هفته که نشون نمیده خودشو صبر کن باید ۱۰ روز بگذره حداقل

واقعا؟چقدر طول میکشه ب نتیجه برسم خیلی زود ناامید میشم هربار😭

خُود خَزانیم‍ و دَم اَز شُوق‍ِ بَه‍ار میزَنیم‍!...🕊=)💎

باشگاه میتونی بری؟ برو حتما اگر نمیتونی تو خونه با کلیپای مولود نوریان ورزش کن. 

رژیم فست بگیر و مانکنو نصب کن و کالری شماری کن مطمئنم وزن کم میکنی . همه ی کاراتو پیاده برو انجام بده پیاده روی کن .قند مصنوعی رو هم که کلا حذف کن

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
انجام مبدم هرکدوم نهایتا یک هفته بعدش ول میکنم نمیتونم ادامه بدم

عزیزم ببخشید انقدر رک بهت میگم

ولی مشکل از اراده خودته

تصمیمت جدی نیست برا همین ول میکنی

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است

قند مصنوعی رو حذف کن

یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و پفک و کیک و بیسکویت و شیرینی و هله هوله رو کلا حذف کن که سختم نیست 🙂 راحت میشی

روغن کنجد و زیتون بخر و باهاش آشپزی کن و سرخ کن

صبح ۵۰ گرم نون بخور با پنیری گردویی عسلی تخم مرغی چیزی

ظهر ۲۵ گرم نون بخور یا ۴ قاشق برنج یا ۲ قاشق برنج و ۲ قاشق خورشت

شب مثل ظهر

میانوعده: خرما، کشمش، انجیر، پسته، بادام، فندوق، ماست، شیر، هویج، خیار، گوجه، کاهو، کلم، پفیلا