2777
2789
عنوان

مادرهااااااا لطفااااااا بیایین

148 بازدید | 33 پست

من انتقال جنین داشتم .... پنج شنبه خونریزی کردم... بعد لکه قهوه ای شد. بعد دیشب خونریزی شدید کردم....

دیگه دیشب شیافمو نذاشتم، صبحم نذاشتم... صبح رفتم آزمایش بتا دادم و ظهرم سونو گرافی دادم.

بتام شنبه گذشته دوهزار و صد بود، امروز شده بود یازده هزار... من بر اساس اولین روز آخرین پریود امروز پنج هفتمه... الان سونوگرافیم میگه شش هفته و یک روز و قلبشم داره 117 بار میزنه...

من فکر کردم سقط کردم که دیشب و صبح شیاف نذاستم و استرادیول والرات هامو نخودم... الان انجام دادم..

با وجود این خونریزی ها ممکنه بچه م برام بمونه؟؟؟؟؟

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا در عجبم که چراتایپیک های خیانت انقدشلوغه و منی که دارم از استرس میمیرم هیچکی نمیاد کمک کنه...

هی به خودم میگم دیگه هیچ وقت اینجا کمک نخوام هی یاد نمیگیرم...

استرادیول تا ۱۲هفته باید هرروز بخوری 

شیافاتم بستهبه شرایطتت و طول سرویکست باید فعلا ادامه بدی تمام داروهات رو سر وقت استفاده کن و دیگه سرخود قطع نکن و نگرانم نباش چیزی نمیشه

به خدا در عجبم که چراتایپیک های خیانت انقدشلوغه و منی که دارم از استرس میمیرم هیچکی نمیاد کمک کنه... ...

الان پس منو این خانم چی هستیم اینجا؟منم ای وی اف کردم برا همین اومدم جوابتو دادم 

داروهاتو ادانه بده تا وقتی دکترت بهت بگه قط کنی...چرا سرهود قطع کردی

فقط دیشب شیاف نذاشتم وصبح... با استرادیول هام که فقط صبح نخوردم... ممکنه برا م بمونه؟

تجربه شرایط شما رو نداشتم

اما اگه دکترت هر چی داده رو بخوری ب نفعت

بازم زنگ برن ب دکترت. ان شالله برات میمونه

اصلا افکار منفی نکن. استراحت مطلق کن مغزیجات زیاد بخور خودتو تقویت کن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نباید داروهات رو قطع کنی دوباره بخور

امیدوار باشم؟ فکر کردم سقط شده.. ممکنه با این حجمماز خونریزی و اینکه صدای قلبشو شنیدم زنده بمونه و رشدکنه؟

به خدا در عجبم که چراتایپیک های خیانت انقدشلوغه و منی که دارم از استرس میمیرم هیچکی نمیاد کمک کنه... ...

آخه عزیزم در رابطه با این مورد حساسی که شما داری هر کسی اطلاعات نداره و نمی تونه نظر بده

ولی طبق گفته پزشکتون داروهاتو ادامه بده انشالله که بچه صحیح و سالم می مونه❤

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

وای داره چه بلایی سر نسل جدیدمون میاد انقدر نازایی اینکه به طور طبیعی حامله نمیشن.من فکر کنم اگه استرس ووابستگی به گوشی نباشه وسبک زندگی وتحرک زیاد باشه اصلا همچین مشکلی وجود نداره

استرادیول تا ۱۲هفته باید هرروز بخوری شیافاتم بستهبه شرایطتت و طول سرویکست باید فعلا ادامه بدی تمام د ...

توروخدا امیدوار باشم؟ این خونریزی زیاد ممکنه برام بمونه؟ دکترم میگفت چون قط کردی فقط این دو وعده رو ممکنه سقط کنی... تلفنی مشینیش گفت...

امیدوار باشم؟ فکر کردم سقط شده.. ممکنه با این حجمماز خونریزی و اینکه صدای قلبشو شنیدم زنده بمونه و ر ...

لکه بینی شایع نگران نباش داروهات سر وقت استفاده کن و استراحت کن فقط برا سرویس و حمام بلندشو حمامت تایم کوتاه اب گرمم زیاد باز،نکن دستشویی فرنگی استفاده کن یبوست نشو فقط استراحت کن الان همون شباف خودش باعث قطع شدن لکه بینی میشه

الان پس منو این خانم چی هستیم اینجا؟منم ای وی اف کردم برا همین اومدم جوابتو دادم

عزیزم  ازت ممنونم.....مرسی که اومدی