2777
2789
عنوان

ماهی چقدر هزینه اسنپ و تپسی میدید

250 بازدید | 15 پست

سلام

الان نگاه کردم از اول برج تا الان ۳۵۰ تومن شده 😐😐😭🤦‍♀️🤦‍♀️

همشم از خونه به سرکار

لامصب صبحا دیر بیدار میشم..

عذاب وجدان گرفتم گفتم بیام بپرسم واسه شما چجوریه؟

ضمنا من مشهدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با سرویس میرم شبام ک سرویس نیس کرایه ماشین میدم روزی ۲۰ تومن درماه ۴۸۰ تومن کرایم میشه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

حدودا ۲.۵

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من با سرویس میرم شبام ک سرویس نیس کرایه ماشین میدم روزی ۲۰ تومن درماه ۴۸۰ تومن کرایم میشه

لامصب خیلی زوره

من همش با خودم حساب میکنم اگر با اتوبوس میرفتم مثلا میتونستم فلان چیزو بخرم 😂😂

خب خداروشکر از سوزشم کم شد خخختهرانی؟من فقط خونه به سرکارو گفتم.البته غیر از اونم‌ زیاد بیرون نمیرم

اره تهرانم 

اینجا اسنپ ارزون ترین حالتش ۷۰ درمیاد اونم یجایی نزدیک منطقه خودتون بخوای بری

من یجا کار داشته باشم که وقت نباشه و مترو هم نرم همین میشه

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
حدودا ۲.۵

یا خدا.. پس من فکرکنم خیلیم زیاد نیست

مگه کجا میری دختر 😅

من دوستی داشتم، یعنی هرررجا میخواست بره با اسنپ میرفت

خیلیم مایه دار نبودند اول زندگیشونم بود ولی کلا عادت داشت 😐 

لامصب خیلی زورهمن همش با خودم حساب میکنم اگر با اتوبوس میرفتم مثلا میتونستم فلان چیزو بخرم 😂😂

من نه با اسنپ نمیرم مگه راهم دور باشه واینکه بصرفس 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
یا خدا.. پس من فکرکنم خیلیم زیاد نیستمگه کجا میری دختر 😅من دوستی داشتم، یعنی هرررجا میخواست بره با ...

تهرانم محل کارم مرکز شهره و تو طرح ترافیک

اینجا هفته ای دوتا نصفه روز میام. مثلا امروز اومدم ۱۵۶ تومن. یه کم مسیرش بده، بخوام فاصله مترو تا شرکت رو پیاده بیام ذوب میشم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "