2777
2789

من عزیزم 

واقعا قیامت کردم وخودمو میزدم بااینکه شش ماه از عروسیم گذشته بود همون روزم که چت کرده بودن من شبش فهمیدم سه تا سیلی محکم زدم تو گوشش میگفت گو...ه خوردم غلط کردم واقعا دردناک بود مردن به چشم دیدم 💔هنوزم جای اون خیانت درد می‌کنه دوسه بار دیگم نزدیکاو ای گپواینا نصب کرده بود که گرفتمش

چندوقتیه خودش خسته شده دیگه سمتش نمیره بیشتر میاد سمتم برام گل میخره شوخی می‌کنه من بخشیدمش ولی فراموش نکردم بهش گفتم سریع بعد چیزی تو گوشیت ببینم خودمو از ساختمون پرت میکنم پایین جلو چشمش خداروشکر خوب شده ولی هیچوقت فراموش نمیکنم 

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

من عزیزم واقعا قیامت کردم وخودمو میزدم بااینکه شش ماه از عروسیم گذشته بود همون روزم که چت کرده بودن ...

منم دوبار تا حالا دیدم قربون صدقشون میرفت عزیزم و اینا میگفت بااینکه قربون صدقه من نمیره

خیلی قلبم شکست اینقدر گریه کردم که چشمام باز نمیشد قرص افسردگی میخوردم 

قسمش دادم ک دیگه هیچ وقت از این کارا نکنه😔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوبار تا حالا دیدم قربون صدقشون میرفت عزیزم و اینا میگفت بااینکه قربون صدقه من نمیرهخیلی قلبم شک ...

من چتاشو ندیدم فقط در حد اشنایی بود 💔میفهممت میدونم چه حالی بودیو هستی ولی عزیزم هرچی فکرشو کنی بدتر میشی من دوسال وچهارماهه که ازدواج کردم بدترین خاطرم همینه خیلی سعی میکنم بهش فکرنکنم ولی بعضی وقتا یادش میفتم گریه میکنم میگه هیچوقت تکرار نمیکنم هیچوقت امیدوارم سربه راه بشن😔

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂