معجزه،زندگی مدیر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 939 عنوان معجزه زندگی هستم | مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 17 پست من قصه زندگیم رو برای درددل و تخلیه از فشار روحی و خوشحالی از نگاه خدا و امام زمان به زندگیم نوشتم قضاوت هم با خداحالا هر کس سوالی داره با جان دل جواب میدمتوهین = گزارشبا احترام نظراتمون بگیم مثل یک ایرانی با فرهنگ خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔 1403/05/13 | 15:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معجزه،زندگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 939 منم یکسر از خدا میخوام شب روز زیر بارون چه دعا ها و قرآن نخوندم میشه بگی اگه دوس داشتی مشکلت چیه از مشکلات من فک کنم بزرگتر که اینقدر درمانده شدی خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
عزیزکرده عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 20564 ببخش ولی اخر نفهمیدم معجزه زندگیت چی بود؟ بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
معجزه،زندگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 939 ببخش ولی اخر نفهمیدم معجزه زندگیت چی بود؟ معجزه زندگیم خلاصی از همون منطقه و فامیل پدری و افزایش ایمان قلبیم با کجود تمام مشکلاتم بود خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔