2777
2789
عنوان

سود بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم بیشتر توضیح بده سودش چند درصده چند ساله

ببین دو حالت داره ۱-اگر بخوای سود برات واریز بشه؛ سودش ۲۵٪ سالانه هست، ۲-اگر بخوای سودت بره رو سرمایه‌ت(ینی برات واریز نشه، اضافه بشه به پول اولیه ت) سوش میشه ۲۸٪

ببین دو حالت داره ۱-اگر بخوای سود برات واریز بشه؛ سودش ۲۵٪ سالانه هست، ۲-اگر بخوای سودت بره رو سرمای ...

یکساله باید سپردش کنی؟ یا سالهاش فرق داره؟ 

جریمه داره زود برداشت کنی؟

یکساله باید سپردش کنی؟ یا سالهاش فرق داره؟ جریمه داره زود برداشت کنی؟

یعنی چی سال هاش فرق داره؟ متوجه منظورت نشدم

زود برداری فقط ی مبلغ کمی از سودت کم میکنن بقیشو برات میریزن

ممنونم یه سوال اگه شما باشین با این پول چکار می‌کردید؟بنظرتون تا آخر تابستون ممکنه بهتر شه یا بدتر؟

متأسفانه خودمم الان پول نقد دستم هست که قصد داشتم بگیرم که این تنش پیش اومد انشالله زودتر تموم بشه این مشکل قطعا طلا به همون 3300 اینا میرسه چون نمودارها نشون میده فعلا قصد ثابت موندن داشت 

مرسی عزیزم برم بانک شهر توضیح بدن بهتره که همونجا انجام بدم کاراشو

فکر کنم بانک آینده یکساله بالاترین سود رو میده احتمالا ۱،۶۰۰ بده، ولی جریمه می‌کنه اگه زودتر برداری ، احتمالا همین صندوق زرین هم قانون داره اگه زودتر برداری جریمه می‌کنه 

من هردوش یه زمانی پول داشتم ، دوتاش خوبن، باز مقایسه کن این دوتا رو ، جریمه هاشونم بپرس

یعنی چی سال هاش فرق داره؟ متوجه منظورت نشدمزود برداری فقط ی مبلغ کمی از سودت کم میکنن بقیشو برات میر ...

احتمالا سودی که ماه‌های پیش مثلا ۲۷ درصد حساب کردن ، به ۲۲ درصد کاهش میدن ، و اون اضافه که دادن رو پس میگیرن 

فکر کنم بانک آینده یکساله بالاترین سود رو میده احتمالا ۱،۶۰۰ بده، ولی جریمه می‌کنه اگه زودتر برداری ...

عزیزم ممنون واسه توضیحاتت 

من خیلی سر در نمیارم از بانک و اینا 

ببین میخام از الان که پولمو میزارم از همین ماه دیگه سود بدن بهم 

منظور شما از یک ساله یعنی یک سال پول تو بانک باشه بدون هیچ سودی ؟ میشه واضح بهم بگی عزیزم بلد نیستم