2777
2789
عنوان

برابری جنسیتی خوبه یا نه

258 بازدید | 14 پست

تعریفتون از برابری جنسیتی چیه

دیدگاه درستیه یا خیر

این تفکر مفیده یا خیر

مذهبی هستید یا خیر

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.

تمام قوانین برای زن‌ها و مردها یکی باشه مثل حق و حقوق مربوط به ازدواج و طلاق، قوانینی مثل ارث و میراث، حقوق تو محل کار و الباقی موارد.انقد نگاه جنسی به زن نداشته باشن که زن وسیله تحریک مرده.ما هم آدمیم

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام قوانین برای زن‌ها و مردها یکی باشه مثل حق و حقوق مربوط به ازدواج و طلاق، قوانینی مثل ارث و میرا ...

یعنی کلا هر رفتاری ک با مردا میشه با زن ها هم بشه .مسئولیت و پاداش

ساختار روحی و روانی هورمون های رفتاری خلق و خو ساختار جسم در زن و مرد متفاوته پس زن با مرد برابر و ی ...

پس یعنی درست نیست و ایا مذهبی هستید

ساختار روحی و روانی هورمون های رفتاری خلق و خو ساختار جسم در زن و مرد متفاوته پس زن با مرد برابر و ی ...

با نظر شما مخالفم.این نظر شما رو خوندم یاد یه کتاب افتادم که یه فصلش در مورد تفاوت‌های روحی زن و مرده که الان در موردش یه تاپیک زدم.تاپیک آخرمه بنظرم بخونیدش.زن و مرد بجز تفاوت در اندام‌های جنسی و هورمون‌های مربوط به این اندام‌ها که اون هم به دلیل ادامه‌ی بقاس تفاوتی در روان و اندام‌های دیگه ندارند.طوریکه حتی کلیه یک زن و مرد بهم پیوند میخوره پس نمیشه گفت تو ساختار بدنی زن و مرد تفاوتی وجود داره

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با نظر شما مخالفم.این نظر شما رو خوندم یاد یه کتاب افتادم که یه فصلش در مورد تفاوت‌های روحی زن و مرد ...

عزیزجان اینکه دخترها احساسی تر هستند و در مقایسه با پسرها وابسته تر هستند 

قبول داری توی رابطه عاطفی اکثرا دخترها آسیب پذیر تر اند 

زنهایی که سعی دارن مرد باشن را کار ندارم 

بعد تاثیر هورمون ها را که قبول داری ایام پی ام اس یا بعدش که خودتون قبول دارید زنها کمی عصبی میشن یا.... پس خلق و خو زن با مرد یکی نیس وقتی جسم متفاوت دارن 

از لحاظ فیزیولوژیکی پزشکی و روانشناسی و انسان شناسی تحقیقات داشتم 

حال توضیح ندارم چون میلیارد ها آدم هستند که تفکر متفاوت دارن لازم نیس بهشون اثبات کنم تحقیقات و اطلاعات من کاملتره یا درستتر 

من کی گفتم کلیه و ریه و...متفاوته 🙄😁 

هورمون و اینها روی احساسات و روان تاثیر داره نه کبد و قلب و دستگاه گوارش 

با نظر شما مخالفم.این نظر شما رو خوندم یاد یه کتاب افتادم که یه فصلش در مورد تفاوت‌های روحی زن و مرد ...

در کل بی خیال اصلا حق با شما از بحث کردن فراری ام🤣

هرکس براساس دانسته ها و تفکرات خود حرف میزند

موفق باشی  اجی جون🌹

کاری با جنسیت ندارم از نظرم همه انسانن البته تا وقتی ذات خوب داشته باشن 

اگه بخوایم مذهبی بهش نگاه کنیم زن از مرد بالاتره 

تو تمام ادیان به زن نور مقدس هم میگن برای همینم بهشت زیر پای مادره و تو قرآن گفته شده که زن از جنس خداست