2777
2789
عنوان

پاک هستم یا نه

140 بازدید | 13 پست

من یک مشکلی برای ادرارم دارم باید از نوار بهداشتی استفاده کنم چون گاهی اوقات احساس میکنم ادرارم میریزه و هر موقع به سرویس بهداشتی میرم باید نوار بهداشتی عوض کنم

ببخشید گاهی اوقات نوار بهداشتیم یکم مچاله میشه یا مچاله هم نباشه احساس میکنم ادرارم شاید به لباس زیرم خورده باشه

با اینکه اون تیکه لباس زیرم چک میکنم ردی از ادرار نباشه

(ادرارم میگم میریزه خیلی کم هستش در حد ٣ قطره) 

برو دکتر 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر رفتی؟؟؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
برو دکتر

منظورم متوجه نشدید من فقط سوالم برای پاک بودنم هست منظورتون پاکم یا نه 

دکتر رفتم گفت آزمایشام مشکلی نداشت گفتن باید برم متخصص اعصاب و روان 

نجاست نجاسته یه قطره و یه دریا فرقی نداره.ببخشید زایمان طبیعی داشتی؟

منظورم متوجه نشدید من همیشه نوار بهداشتی دارم بعد هر سرویس بهداشتی من باید پدم رو عوض کنم چند احتمال زیاد چند قطره ای ادرار ریخته باشه 

گاهی اوقات احساس میکنم ادرارم به لباس زیرم خورده باشه با اینکه نوار بهداشتی دارم 

بعضی موقع نوار بهداشتیم یکم مچاله میشه یا مچاله هم نباشه احساس میکنم ادرارم خورده باشه به لباس زیرم 

منظورتون پاکم یا نه؟ 

همیشه هم این مشکل رو دارم 

نه من ازدواج نکردم 

منظورم متوجه نشدید من همیشه نوار بهداشتی دارم بعد هر سرویس بهداشتی من باید پدم رو عوض کنم چند احتمال ...

باچندقطره هم لباس زیرت نجس میشه .ولی بنظرم خوب نیس طولانی مدن نواربهداشتی بذاری شاید بهتره دنبال درمان باشی

اینکه پرسیدم زایمان داشتی یانه چون به بعضیا تو زایمان طبیعی فشارمیاد با عطسه یا خنده درحد چندقطره میره تو لباسشون که افتادگی مثانه ست .چون تو پروسه زایمان فشارمیاد به مثانه باعمل جراحی خوب میشه 

احیانا سردی به بدنت غلبه نکرده؟