2777
2789
عنوان

از زندگی بدون عشق خستم

123 بازدید | 16 پست

تو این سن من دیگه همه واسه خودشون یه پارتنر یا همسر دارن ، بقیه هم مثل من تنهان

همه یکی دارن

امثال منم تنها وسط نشستن

شاغلم درس میخونم کار میکنم 

تو جامعه هستم ولی هیچ 

خیلی بده حس کنی کمی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت عشق بورز....

برای خودت کادو بخر!

خودت و رستوران دعوت کن 

به پوست و اندامت برس

و اینکه 

بی عوض دانی چه باشد در جهان عمر باشد ، عمر ...

قدر آن را بدان

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

ان شاءالله یه نفر عشق رو میاره با خودش به زندگیت

متنهی شرطش اینه قبلش خودت خودت رو دوس داشته باشی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ان شاءالله یه نفر عشق رو میاره با خودش به زندگیتمتنهی شرطش اینه قبلش خودت خودت رو دوس داشته باشی

من خودم رو دوست دارم و برای خودم هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم ولی این حفره توی زندگی من هست که با هیچ جایگزینی پر نمیشه و سایر روشها موقت حالمو خوب می‌کنه 

بحث محتاج بودن به کسی یا چیزی نیست 

طبیعت آدم همینه نسبت به جنس مخالف