2777
2789
عنوان

زیارت امام رضا توی تایم پریودی 😭

8453 بازدید | 74 پست

بچها من بعد مدتها از جنوب با اتوبوس  اومدم مشهد 

کلی لحظه شماری کردم ک بیام امام رضا از خدا بخواد شفا پیدا کنم 

دقیق امروز پریود شدم 

تایمش بیستم بود ولی من الان پریود شدم 😐😐😐😐

خودمو بکشم یا چی 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خادما بپرس تا کجا میتونی بری

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

وای لعنتی منم همیشه میرم مشهد با کلی ذوق یهو روز اولی که میرسم میزنم پریود میشم همه میگن گناهه اگه وارد اون مکان مقدس بشی به جای اینکه ثواب داشته باشه زیارتت بدتر گناه داره 

اما واقعا حتی گناه باشه من این گناهو انجام دادم که دلتنگم رفع شه خدا ایشالله ببخشه 

پسر عسلم رهام مامان

اصا مگه رضایی وجود داره حوصله دارینااا

از عنوان تاپیک محتواش مشخصه 

اعتقاد ندارید میتونید نیاید

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من هیچوقت از پریود شدنم ناله نمیکنم

ولی توی زیارت اگه پریود بشم چنان دلم میگیره میگم خدا چجوریه مردا راحت میرن زیارت میکنن..میرن تا دم ضریح 

بعد من بشینم یه گوشه نرم داخل؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین