الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
وای من بعد از ۱۲سال رفتم حرم بعد یه روز پریود شدم این قدرررر اعصابم خرد شد که نگو. ولی خب تو حرم میتونی بری فقط از یه جایی به بعدشو نمیتونی بری که از خادم ها بپرس.زیارت و...هم که میتونی بخونی.مهم اینه که اومدی زیارت امام رضا و لازم نیست حتما به ضریح برسی تا زیارتت قبول باشه که😅پنجره فولاد هم فکر کنم میتونی بری.فقط نماز نمیتونی بخونی که اونم فدای سرت
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
سری قبل هم پریود شدم رفتم توی محوطه ای ک ضریح رو ب روشه نشستم کلی زیارت خوندم و دعا کردم 🥺😭خدام گف ...
به قول دوستم که میگفت امام به دل های شکسته بیشتر توجه میکنه😍همین جوری وقتی پریود شده بودم منو قانع کرد😅
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
من هیچوقت از پریود شدنم ناله نمیکنمولی توی زیارت اگه پریود بشم چنان دلم میگیره میگم خدا چجوریه مردا ...
هیچ اشکالی نداره از یه خادم که سالیان سال بود اونجا بود پرسیدم گفت برید زیارت کنید فقط نشینید حرکت کنید از این در برید زیارت از اون در برگردید بیرون گفتم حتی ظریح رو زیارت کنم گفت بله هیچ اشکالی نداره گفت اصلا ظریح وقبر اصلی حضرت اونجا نیست با خیال راحت برو زیارت