2777
2789

دوستان خواهری دارم که حدودا 37 سالشه، 15 ساله با پسرعمم ازدواج کرده. البته از اولم ازدواجشون اشتباه بود. خانواده همسرش داغون بودن، شوهرش هم حاصل تربیت اون پدر و مادر (اونم در یک خانواده پر جمعیت)

همسرش الان گیر داده بهش بیا بریم توافقی جدا بشیم ولی به کسی فعلا حق نداری بگی تا اینکه جدا شدیم. ماهیانه یه پولی بهت میدم

خواهرم با یه بچه اونم بدون خونه (مستاجرن) و فقط یه ماشین قراضه به نام خواهرم هست. البته همسرش وضع مالی جالبی نداره.

هر کاری کردم که به مادرم و برادرم اطلاع بدم، نمیذاره. از شوهرش خیلی میترسه

پدرم فوت کرده

من خانم هستم. علت گذاشتن نام کاربریم هم به خاطر معناش بود "دست خدا"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید موضوع مخفی بمونه؟

نمی دونم واقعا

شاید می خواد راحت جدا بشه و کسی چیزی بهش نگه

خیلی خواهرمو اذیت کرده

طلاق نگیره یا اینکه از طریق قانون تمام حق و حقوقش رو مطالبه کنه مهریه اجرت المثل

منم همینو بهش میگم.

گفتم قانونی مهرتو بذار اجرا

چون بهش ارث رسیده، باید بهت بده

انقد ازش میترسه، میگه نمیخوام، فقط همین پول پیش خونه و همون ماشین قراضه

آخه با یه بچه

خب‌ لابد‌ یه‌ ریگی‌ به‌ کفشش‌ هس‌ می‌خواد‌ تا‌ موقع‌ طلاق‌ خانواده‌ ها‌ در‌ جریان‌ قرار‌ نگیر‌ 

همینجور‌ که‌ توافقی‌ جدا  بشن‌ همه‌ چی‌ تمو‌م‌ شده‌ رفته‌ بچه‌ شم‌ ازش‌ می‌گیره‌ و‌ الانم‌ دروغ‌ میگه‌ ماهی‌ یه‌ چیزی‌ بهت‌ میدم‌ خرش از‌ پل‌ گذشت‌ قول  و‌ قراراش‌ از‌ سرش‌ می‌پره

بچش داره داغون میشه. انقد که بهش استرس انتقال دادن

همیشه به بچش توهین میکرد، من بخاطر همین نمیتونستم برم خونشون، طاقت نداشتم

شوهرش مشکل روحی و روانی داره، تعادل نداره. فحاشه و دست بزن هم روی بچه داره

خب‌ لابد‌ یه‌ ریگی‌ به‌ کفشش‌ هس‌ می‌خواد‌ تا‌ موقع‌ طلاق‌ خانواده‌ ها‌ در‌ جریان‌ قرار‌ نگیر‌ همینج ...

دقیقا

خاک بر سرش

هیچ گوهی هم نیست. با کمک های خانواده ما همینا رو هم داره. روی اعصابش کنترل نداره. وحشتناک عصبیه

انقد توی زندگی خواهرمو تحقیر کرده، خواهرم میگه دیگه نمیتونم باهاش زندگی کنم. یه بلایی سر خودم میارم

متاسفانه خانواده پشتیبانی هم نداریم. اما خواهرم میگه خودم کار میکنم