2777
2789
عنوان

تغذیه قبل از I V F

1092 بازدید | 8 پست

دوستانی که آی وی اف کردین و جواب گرفتین قبل از عمل چی خوردین ؟؟؟؟ من یکشنبه عمل دارم 

از دعای خیرتون محرومم نکنین  

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

انتقال 

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرمیجات بخور..آویشن دارچین زعفران...خرما..میگو هم خوبه..بعد از انتقالم سردی بخور..تا چند روز اول اصلا غذای سنگین نخور..مثلا سوپ مرغ یا سوپ ماهیچه بخور...آب سرد و یه قاشق نشاستهتا چهار روز اول و استراحت و استراحت و استراحت...انشالله که برات مثبت بسه و نینی بیاد تو دلت

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
گرمیجات بخور..آویشن دارچین زعفران...خرما..میگو هم خوبه..بعد از انتقالم سردی بخور..تا چند روز اول اصل ...

مرسی عزیز دلم....برا یکی از دوستام میخوام انجام بدم ...رحمش مشکل داره من بهش گفتم میتونم این کارو واست انجام بدم ...خودم بچه ندارم   انشالله بعد از 6-7 ماه بعدش میذارم نی نی خودمم بیاد

من با ivf باردار شدم و هر روز نشاسته با آب سرد تو ليوان حل ميكردم و ميخوردم... ديگه نميدونم باردار ...

قبل از انتقال یا بعد از انتقال نشاسته با آب سرد خوردی؟؟؟