2777
2789

دختر یا پسرش فرقی نداره که....

به نظرم بعد از اینکه بچه یادگرفت کارهای شخصی ش رو به تنهایی انجام بده..باید مشارکت توی کارهای خونه و کمک کردن هم یاد بگیره

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

هروقت خودش علاقه نشون داد

اگه نداد، از ۱۳ و ۱۴ خوبه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر و پسر نداره

پسرم ۳ سالشه یادش دادم اسباب بازی هاشو جمع کن

چیزی میریزه خودش جمع کنه

چیزار بندازه بزاره سر جاش

چیزی میخوره زیر دستش پارچه پهن کنه ، بلند شد خودشو بتکونه و پارچه رو جمع کنه و دستاشو بشوره

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

به پسر هم یاد بدید. بعدا ازدواج کرد کارای شخصی خودش رو بلد باشه انجام بده

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

دیره همون دو سه سالگی باید بهش کمک کنی تختشو مرتب کنه اسباب بازیاشو جمع کنه لباسشو درمیاره جای مشخص بذاره غذاشو خورد بشقابشو ببره توی ظرفشویی بذاره

8 سالگی دیگه باید بتونه جاروبرقی بکشه تی بکشه ظرف بشوره یکی دو غذای ساده درست کنه لباسشویی روشن کنه لباس پهن کنه جمع کنه یه دکمه بدوزه سفره یا میز بچینه و جمع کنه

با دوستمون هم موافقم دختر پسر نداره

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

ما زنا درهرصورت که میریم خونه شوهر باید همه اینکارارو بکنیم بزار حداقل تاوقتی خونس بچگی کنه چخبره انقدر زود!؟ مجبور کنی دیگه زده میشه،بنظرم حالا نظم اینارو کم کم باهاش کار کن ولی آشپزی اینارو بزار نوجوانی 

من از همون ۸سالگی جاروبرقی و طی میکشیدم ولی آشپزی و از ۱۴،۱۵سالگی