2777
2789

من۹سال ازدواج کردم از هیچ درمانی برای بچه دار شدن نگذشتم

اما نمیشه که نمیشه شوهرمم خیلی بی احساس هست 

اما از نظررمالی و شرایط رفاهی اوکی هستم و هوای اعضای هانواده ش و خانواده ی منو داره کاری از دستش بر بیاد انجام میده

اما نسبت به من بی احساس هست و خیلی کاراش از سر اجبار هست

دلم پوسید توی این سالها هیچوقت به جدایی فکر نکردم همیشه حرفم این بوده که حکمت خداست وقسمت الهی

ولی چند ماهی میشه که نمیتونم کاراش تحمل کنم و بدون بچه خیلی دارم اذیت میشم از طرفی بی احساس بودنش و مشکل توی رابطه جنسی داشتنش اذیتم میکنه

جای من بودین چه تصمیمی میگرفتین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منی ک فعلا حسی به بچه ندارم میگم بمونید و زندگی کنید سفر برید

آرایشگاه و باشگاه و خرید و کافه و رستوران و...پول ک باشه خیلی کار میشه کردو لذت برد.

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

منم بچه دار نشدم فعلام و شوهرم مشکل داره،ای وی اف هم کردم نتیجه نداد،پلی حاضر نیستم بخاطر بچه جدا بشم باابنکه جونم واسه بچه در میره و بی بچه کلی عذاب میکشم،چون همدیگه رو دوست داریم،اکه همه چیز بذعکس بود دوست داشتی اون بخاطر بچه ولت کنه؟؟

تو مرحله ای از زندگی هستم که اگه شوهرم فقط پول داشت و خیانت نمیکرد با بقیه موارد کنار میومدم،البته الانم خیانت نمیکنه ولی انقدر مشکلات مالیم زیاد شده که دیگه کم آوردم،بچه میخوای چیکار بسپار به خدا صلاحت باشه خودش به وقتش میده بهت،اگه تو رفاهی مشکل مالی نداری شوهرتم مشکلش فقط بی احساس بودنشه به نظرم یکم بیشتر صبر کن

بلندترین فریاد من سکوت من است...
بمون طلاق آخرین راه حل برو واسه پروسه ای وی اف انشالا جواب میده بچه که داشته باشید دلگرم زندگی میشه ...

۴بار ای وی اف کردم و ۴۰۰تا امپول زدم 

میدونی بی توجهیش ازارم میده و اینکه همش کار میکنه و منو توی تنهایهاش راه نمیده همش دنبال مهمونی رفتن هست و مهمونی دادن کلافه ام اخر هفته ها هم پیش پسرداییش هست و اگر مامانش اینا بخان برن گردش با اونا بریم وگرنه منو میزاره خونه مامانم و خودش میره