2777
2789

یادم میره چیکار کنم استرس نداشته باشم دفعه اول بخاطر دستی افتادم این دفعه دیگ خداکنه قبولشم 🥹😢

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا نفس عمیق بکش

اونم ی آدم عادیه اصلا هول نشو دقت کن چی ازت میخواد

خیلی براش واکنشت و سرعت واکنشت مهمه

پس حواستو جم کن

من سری اخر ی بسم ال گفتم و گوش میکردم ببینم چی میگ خود افسره خیلی سعی میکرد حواسمو پرت کنه ولی خب موفق شدم اخر 

به خودت باور داشته باش و تمرکز کن

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
سه تا نفس عمیق بکشاونم ی آدم عادیه اصلا هول نشو دقت کن چی ازت میخوادخیلی براش واکنشت و سرعت واکنشت م ...

وای شهر ما اصلا نمیزارن حرکت کنی که میگه ماشین از پارک دربیار بازم پارک کن اگه بتونی قبولی همین دیگ چیز دیگه ای نمیخان

اره همه شو رعایت کردم فقط اون ت آخرش یادم رف

خب حالا تو ذهنت چندبار رعایت کن ذهنی دوبل بگیر ذهنی دور دو فرمان بزن

بعد تمرینم هرروز داشته باش

منم همین پنج شنبه گذشته آزمون داشتم قبول شدم

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
وای شهر ما اصلا نمیزارن حرکت کنی که میگه ماشین از پارک دربیار بازم پارک کن اگه بتونی قبولی همین دیگ ...

خب پس راحتی دیگه

ی بار دیگه نکات مهم رو برای خودت مرور کن .تو تصوراتت داشته باش

آرامش خودتو حفظ کن

مطمینم قبول میشی

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
خب پس راحتی دیگهی بار دیگه نکات مهم رو برای خودت مرور کن .تو تصوراتت داشته باشآرامش خودتو حفظ کنمطمی ...

ممنون گلم انشاالله