2777
2789

اونایی با دروغ میرن پربازدید حتما دنبال توجه ان و کمبود دارن تو زندگیشون.

من زیاد نمیام اینجا و گاهی که سوال دارم میام و گاهی پربازدیدی برام جالب میشه میخونم 

امروز یه پربازدید دیدم با عنوان خیانت جاریمو به شوهرش گفتم 

من آیدی این خانم رو دقیق یادمه یه بار دیگه پربازدید بود اگه اشتباه نکنم به این شکل که جاریش تو جمع خانوادگیش فیلم افتضاحی  توسط پسرش که گوشی تو دستش بوده پخش شده و شوهرش فهمیده خیانت کرده.

دارم اشتباه میکنم؟کسی یادش نیست؟ 

اگه یادبگیریم چند باری به همچین تاپیکایی بی محلی کنیم و برامون جالب نباشه دیگه دست از این دروغا برمیدارن 

😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی همچین چیزایی یادمه .

ی ادم عاقل اگه غلطی هم میکنه ردش را از همه جا پاک میکنه اونم ادم متاهل 😑 ی دروغ هایی میگن ک ادم شاخ درمیاره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من یه تاپیک زدم برای محصولات پوستی راهنمایی میخواستم حتی یه نفر نیومد 

اینجا فقط باید دروغ بگی و تا یک جنجانی خیانت و طلاق و مادر شوهر و جاری بزنی 

که اکثرااا هم دروغه

قبلاباورمیکردم جدیدمیدونم دروغن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همیشه چرت ترین موضوعات میشن پربازدید. کاش موضوعاتی که یه گره ای باز کنه یه ایده یه کاربردی داشته باش ...

اره والا 

یا حد اقل میخوان دروغ بگن یه تاپیک طنز بزنن . چند دقیقه بخندیم 

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم .