2777
2789

یه غلطی کردم نمیدونم چه جوری جمعش کنم😔

دماغم گوشتی بود هی همه گفتن نری عمل کنیا دوباره برمیگرد‌ه‌ها منم عروسی خواهرشوهرم بود گفتم اینهمه میگن فیلر فیلر خب بذار برم فیلر بزنم

حالا درست که نشد هیچ یه تیکه از پوست دماغم حالت کبودی گرفته میگن نکروزه نمیدونم چیکار کنم تروخدا اگه راهکاری دارید بگییید دارم روانی میشم😭😭😭

سریع برو دکتر راهکار به چ کارت میاد 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم خیلی شنیدم نکروزو

بابا آخه خود عمل بینی‌ام داستانای خودشو داره😐من یبار بیهوش شدم همه چی اوکی بود ولی واسه اسلیو رفتم بعدش انقدر بهوش اومدنم طول کشید خانوادم داشتن سکته میکردن حالا دیگه هرچی میگم برم دماغمو عمل کنم نمیذارن میگن اینبار دیگه بهوش نمیای تو بمیری ما چیکار میکنیم😂😂

وای منم خیلی شنیدم نکروزوبابا آخه خود عمل بینی‌ام داستانای خودشو داره😐من یبار بیهوش شدم همه چی اوکی ...

کلا هرکی یه بدبختی تو این دنیا داره تو شوهرتو خانوادت اجازه نمیدن بری بیهوش شی من کلا بخاطر اینکه قلبم مشکل داره دکترم اجازه بیهوشی نمیده
من دیگه حتما میمیرم اگه بیهوش شم🤣🤣

وای منم خیلی شنیدم نکروزوبابا آخه خود عمل بینی‌ام داستانای خودشو داره😐من یبار بیهوش شدم همه چی اوکی ...

بابا ول کنید این عملا رو همه شبیه هم شدید به خدا دیگه هیچکس شبیه خودش نیست
خب وقتی میدونید میمیرید چرا میرید زیر تیغ جراحی😕🤦‍♀🤦‍♀

کلا هرکی یه بدبختی تو این دنیا داره تو شوهرتو خانوادت اجازه نمیدن بری بیهوش شی من کلا بخاطر اینکه قل ...

من اینی که میگم مطمئن نیستما ولی اینجور که یکی از دوستام تعریف کرد،خالش عراق زندگی میکنه بعد اونم یه مریضی داشت نمیتونست بیهوش شه ولی خب دماغشو عمل کرد
من خودم خیلی باور نکردم ولی میگفت دماغشو با بی‌حسی عمل کردن واسش اینجورم که میگفت دکترش انگار ایرانی بوده بازم حالا خودت تحقیق کن من یه چیزی نگم دردسر شه واست

من اینی که میگم مطمئن نیستما ولی اینجور که یکی از دوستام تعریف کرد،خالش عراق زندگی میکنه بعد اونم یه ...

خب آدرسی شماره‌ای چیزی😕اینجوری ما چطوری باید اون دکترو پیدا کنیم
یا حداقل از دوستت بپرس ولی فکر نکنم درست باشه ها😐

خب آدرسی شماره‌ای چیزی😕اینجوری ما چطوری باید اون دکترو پیدا کنیمیا حداقل از دوستت بپرس ولی فکر نکنم ...

نه عزیزم الکی نیست من یه مدت میخواستم دماغمو عمل کنم خیلی تحقیق کردم اون دکتری که میگه واقعا ایرانه
بعد انگار اونایی که مریضیای خاص دارن یا اونایی که از بیهوشی میترسن میتونن دماغشونو با بی حسی عمل کنن