لطفا کمکم کنید ،ی آدم درست و روحانی با خدا به من گفت ،خانوادش واسش دعا محبت گرفتن که شوهرت بره سمت اونا،شوهرم کلا از خانواده من دوری میکنه در صورتی که قبلا اینطوری نبود من تعییر رو کاملا حس میکنم ،چطوری باطل کنم
میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشنتر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بی احترامی میکنه؟چه کار میکنه که میگید سرد شده!!خانوادش باید مشکل روانی داشته باشن برا بچه خودشون دعا بگیرن.مگه اینکه زیادی خدمت به خانوادت میکرده بهشون زور اومده باشه که بازم دعا و جادو درست نیست
از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)