لطفا کمکم کنید ،ی آدم درست و روحانی با خدا به من گفت ،خانوادش واسش دعا محبت گرفتن که شوهرت بره سمت اونا،شوهرم کلا از خانواده من دوری میکنه در صورتی که قبلا اینطوری نبود من تعییر رو کاملا حس میکنم ،چطوری باطل کنم
با من خوبه ولی با اونا با وجود بد رفتاری هاشون خیلی صمیمی تر از قبل شده با خانوادم سرد شده عذاب میکش ...
اونا خانواده هستن شاید مجبور شده خودتو عذاب نده.کار رمالا و دعانویسا همینه بگن یا بختت بستس یا چله داری یا برات دعا گرفتن.دیدی تا حالا یکیشون بگه زندگیت خوبه خداروشکر کن؟!رها کن خواهرم
از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اونا خانواده هستن شاید مجبور شده خودتو عذاب نده.کار رمالا و دعانویسا همینه بگن یا بختت بستس یا چله د ...
والا به من گفت,شوهرت خوبه ،دوستت داره ،ولی دعا محبت به خوردش دادن،گفت سمت دعا طلسم نرو تو زندگی نحسی میاره نکن این کارارو ،فقط از خدا کمک بخواه ،ولی من عذاب میکشم
خیلی حرفا که بهم زد درست بود دقیقا گذشته زندگیمو گفت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.