2777
2789
عنوان

دیشب یه روح از بدنم رد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 35 پست
واییی چق ترسناک بعد اینا میتونن مثلا کاری انجام بدن مثلا چیزی بشکنن چون ی نفر میگف داشت خونم گاز می ...

وااااای یاد یه پست تو اینستا افتادم  نوشته بود اگه تو خونه تنها باشید یهو صدای گوز بیاد اون لحظه از ترس چیکار می کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهااا منم این یادم اومد گوشیم روی اپن بود من و شوهرمو بچهام نشسته بودیم رو فرش و مبل داشتیم بازی های ...

منم اینطوری شدم یبار از راه پله های خونمون انگار یکی باسرعت میومد پایین تعجب کردم رفتم دنبال صدا دیدم هیچکی نیس بعد همون موقع ازگوشیم مداحی پخش شد

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

من چن ماه پیش تو اتاق رو تخت بودم بعد بوفه ای ک کنج پذیراییه از اتاق دیده میشه ی لحظه ک از همونجا ب ...

آینه ویترین خونه ما هم منو همیشه به توهم میندازه نصف شب بیدار میشم سعی میکنم چشمم بهش نیوفته

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
آهااا منم این یادم اومد گوشیم روی اپن بود من و شوهرمو بچهام نشسته بودیم رو فرش و مبل داشتیم بازی های ...

دو سه سال پیش مثلا نصف شب خواب بودیم یه باره از تبلت پسرم اهنگ شاخه گل من کسری رضایی پخش شد من که ترسیده بود تا اینکه دوباره تکرار شد فهمیدم پسرم این آهنگو تنظیم کرده برای یه چیزی نوتفیکیشن یا نمیدونم چی شاید برای شما هم همین بوده بچه ها یه شیطنتی کردن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست