2777
2789
عنوان

ورم دست راست

965 بازدید | 8 پست

سلام من ۲۲ سالمه. چند روز بدن درد بودم.  الان بدنم کوفتگی داره هر قسمت دست میزنم درد میکنه که گفتن یه ویروسه. الان دو سه روزه دست راستم صبحا ک بیدار میشم ورم داره. مشکوک ب بارداریم. علتش چیه؟ 

توروخدا نگین سرطان

این دست درد و ورم دست رو مادربزرگم قبل از عید گرفت 

اول فکر کردن شاید از قلبش باشه وقتی اونو چک کردند و مشکلی نبود! 

بهش آنتی بیوتیک دادن خوب شد ولی خیلللللی درد داشت

وا چرا سرطان چه ربطی داره پماد زد درد لافاررو بزن‌خپب میشی منم میشدم بعضی وقتا برای من اسنقدر شدید بود و‌گاهی تیر میکشید هیچی نیست ضد درد لافارر بخر با ی شال ببندش خوب و گزمش کن خوب میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا چرا سرطان چه ربطی داره پماد زد درد لافاررو بزن‌خپب میشی منم میشدم بعضی وقتا برای من اسنقدر شدید ب ...

من چند وقت پیش سینه درد شدم گفتن سرطانه. بدترین دردا اومدم سراغم ا استرس. رفتم سونو سینه دکتره کلی بهم خندید و گف چیزی نیس. الانم زدم تو نت میگه خطرناک ترسیدم باز. ب شدت استرسی ام. 

ممکنه از استرس یا غلظت خون باشه؟؟ 

من چند وقت پیش سینه درد شدم گفتن سرطانه. بدترین دردا اومدم سراغم ا استرس. رفتم سونو سینه دکتره کلی ب ...

شاید بخاطر استرسه چون منم استرسیم سعی کن استرسو از خپدت دور کنی ک ریشه تکام درداش و انرژی منفیم نده ب خپدت

شاید بخاطر استرسه چون منم استرسیم سعی کن استرسو از خپدت دور کنی ک ریشه تکام درداش و انرژی منفیم نده ...

خیلی ممنونم عزیزم خیالمو راحت کردی. هی میشینم بهش نگا میکنم چکش میکنم ک چرا هنو ورم داره. استرس میگیرم

حرفات آرومم کرد. 

دکتر هم برام ازمایش چکای نوشته باید برم. 

ممنونم ازت