2777
2789
عنوان

کسی اینجا از سیب ترش مشاور گرفته

1419 بازدید | 16 پست

تو برنامه نوشتن همش من باید بهش یادآوری می کردم ولی واقعا که دیگه خسته شدم از دستش خیلی حواس پرته! الان دو روزه باهاش تمدید کردم ولی پشیمونم الان بگم نمی خوام دیگه میتونم پولمو پس بگیرم؟خودشون گفتن تا یه هفته بعد از تمدید پشیمون شدی پولتو میدیم ولی نمیدونم راست میگن یا نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برای انتخاب رشته امسال کمک میخوام موندم خودم انجام بدم یا از مشاور کمک بگیرم

هر کاری میکنی فقط از این مجازیا نگیر همشون پولکین اصلا اینده بچه ها براشون مهم نیست شاید بعضیاشون خوب باشن

هر کاری میکنی فقط از این مجازیا نگیر همشون پولکین اصلا اینده بچه ها براشون مهم نیست شاید بعضیاشون خو ...

دقیقا درست میگید لایو های بنیاد شفیعی رو نگاه کردم انقدر لاف میزد حالم بد شد منی که هیچی نمیفهمیدم در مورد انتخاب رشته متوجه شدم چقدر چاخان میکنه 

هر کاری میکنی فقط از این مجازیا نگیر همشون پولکین اصلا اینده بچه ها براشون مهم نیست شاید بعضیاشون خو ...

نه بابا این مجازی ها همشون همینطوری به درد نخورن منم قبلا از سیب ترش مشاور داشتم به درد نمیخورد ولی پولمو ندادن در کل اونطوری که نشون میدن نیستن اصلا...تازه اینکه میگن ما بیشترین قبولی رو داریم چرت و پرته یه نفر حتی فقط کانالشونو داشته باشه و اصلا مشاوره نداشته باهاشون  میگن این رتبه برتر ما دادیم...ولی در کل به نظرم همین الان کنسل کن وقتتو هدر نده با اینا

شاید اذیت کنن اما تو حقتو بگیر

ببخشید مزاحم میشما ، فقط به نظرتون چه پیامی بدم که دست دست نکنن پولمو پس بدن چون واقعا من با هزار امید پولامو جمع کردم که مشاور بگیرم برام مفید باشه نه اینکه اینجوری بشه

ببخشید مزاحم میشما ، فقط به نظرتون چه پیامی بدم که دست دست نکنن پولمو پس بدن چون واقعا من با هزار ام ...

بگو ک 

سلام خسته نباشید وقتتون بخیر 

بنده بنا به دلایلی دیگه نمیتونم مشاوره رو ادامه بدم و از اون جایی ک قرار بر این بود ک کمتر از یک هفته اگر از مهلت تمدید گذشته باشه 

هزینه مرجوع میشه 

ممنون میشم ک هزینه رو برگردونید و مشاوره رو لغو کنید