2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودت حق طلاق داری؟اگه ارهمنو راهنمایی کن🙏🥺

نه عزیزم ندارم 

میخوام مهریه مو بزارم اجرا 

بین تو اگه دلیل موجهی داری واقعا 

مثلا اگه خرجی نمیده یا کتک میزنه یا معتاده یا خیانت میکنه و حق طلاق نداری از این موارد مدرک جمع کن اول بعد برو مهریه تو بزار اجرا اگه بتونی وکیل بگیری خیلی بهتره 

نه عزیزم ندارم میخوام مهریه مو بزارم اجرا بین تو اگه دلیل موجهی داری واقعا مثلا اگه خرجی نمیده یا کت ...

عزیزم من هیچ مشکلی ندارم فقط گاهی

میزنتم الانم باردارم حق طلاق میخام که

دیگه دس روم بلندنکنه 

عزیزم خودت حق طلاق داری؟اگه ارهمنو راهنمایی کن🙏🥺

بعد که اموالش توقیف شد اومد جات بگو توافقی جداشین 

اگه موافقت کرد میرین جدا میشین اگه نکرد درخواست استرداد جهیزیه بزن جهیزیه تو بردار برو خونه بابات 

فوقش درخواست عدم تمکین میزنه نفقه بهت نمیده دیگه من فک کنم چون خونه پدرتی خیلی به نفقه شوهرت نیاز نداری وقتی بینه باید مهریه تو بده کم کم میاد برا طلاق 

ممنون

ببین عزیزم اگه واقعا شوهرت درست بشو نیست مشاوره رفتی درست نشده اقدام به طلاق بکن چون بلاخره بچه هم داری بچه هات واااااقعا اذیت میشن 

اگه مدرک داشته باشی و بتونی ثابت کنی که نفقه نمیده و اینا میتونی حق طلاق رو تو دادگاه بگیری بدون حضورش دادگاه طلاقت میده 

مدرک جمع کن اول از کاراش 

بعد برو درخواست مهریه بزن 

بعد که اومد باهات حرف بزنه بگو توافقی طلاق بگیرین