2777
2789
بعد که اموالش توقیف شد اومد جات بگو توافقی جداشین اگه موافقت کرد میرین جدا میشین اگه نکرد درخواست اس ...

ببین عزیزم من چندماه پیش میخاستم

بهم بزنم نامزدیمونو بعدازاونجایی که روانی وننیتونه خودشوکنترل کنه خونه

بنامم زد ماشینم برام خرید بش گفتم

پست میدم بهم حق طلاق بده گفت 

نمیخامونمیدم حالا دوباره چندشب پیش

دس رومن بلندکرد بش گفتم حق طلاق

میخام وحضانت داعم بچه رو گفت باش

حالابلندشدرفت سرکاز من عزیزم خانوادع

ندارم ک بتونم برم خونشون جهیزیه ام

خودش خرید

آها پس بترسونش برو مهریه تو بزار اجرا بهش بگو حق طلاق بهت بده تا درخواست مهریه تو پس بگیری

عه؟اینجوری میده؟بعدمیدونی میشه؟

توبارداری حضانت بجه ای که هنوز

نیومده رومیتونم بگیرم یانه؟توروخداهرچی میدونی بگو😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم من چندماه پیش میخاستمبهم بزنم نامزدیمونو بعدازاونجایی که روانی وننیتونه خودشوکنترل کنه خو ...

اگه واقعا نمیخوای باهاش زندگی کنی چون خونه و ماشین داری اتفاقی برات نمیوفته اگه کار هم داشته باشی که چه بهتر کامل مستقل میشی میتونی طلاق بگیری مهریه تو بزاری اجرا بهش بگو بیا طلاق توافقی بگیریم تا متوقف‌ ش کنم اگه نیومد برو خونه خودت همونجا بمون یا اینو بیرونش کن از خونه ت تا مجبور شه طلاقت بده 

عه؟اینجوری میده؟بعدمیدونی میشه؟توبارداری حضانت بجه ای که هنوزنیومده رومیتونم بگیرم یانه؟توروخداهرچی ...

اگه نمی‌خوای طلاق بگیری بازم میتونی با مهریه بترسونش 

اول بری مهریه تو بزاری اجرا بعدش اموالشو توقیف کنی بعد که اومد ازت پرسید چرا اینجوری میکنی بگو حق طلاق و حضانت بچه رو بهت بده تا درخواست تو پس بگیری چندروز بهش فرصت بده فک کنه اگه جواب نداد از خونه ت بیرونش کن اکثرا جواب میده 

اگه نمی‌خوای طلاق بگیری بازم میتونی با مهریه بترسونش اول بری مهریه تو بزاری اجرا بعدش اموالشو توقیف ...

عزیزم نمیخام طلاق بگیرم فقط میخام

بترسونمش که دیگه دس روم بلندنکنه

قبلا بحث دلشتیم سرحق طلاق بهم نداد

چون میدونست نمیتونه خودشوکنترل کنه الان باردارم من حتی میخاستم

سقط کنم که ی بچه رو بدبخت نکنم

ولی گفت باشه میدم حق طلاقو 

اگه واقعا نمیخوای باهاش زندگی کنی چون خونه و ماشین داری اتفاقی برات نمیوفته اگه کار هم داشته باشی که ...

هیچ مشکلی نداره خیلیی خوبه فقط

دست بزن داره یهویی قاطی میکنه

روزعقد بهم گفت اگه همین حالام بخای

مهریه رومیدمت ولی حق طلاقوعمرابدم

منم دیگه اصرارنکردم تاچندشب پیش

که دوباره گرف زدم الان من باردارم 

هیچ مشکلی نداره خیلیی خوبه فقطدست بزن داره یهویی قاطی میکنهروزعقد بهم گفت اگه همین حالام بخایمهریه ر ...

نمیدونم من خودم از یه وکیل پرسیدم گفت اکثر مردها اگه تو پیش شون نباشی و راحت یجا دیگه زندگی کنی ولی اون مجبور باشه مهریه شما رو قسطی بده کم کم کوتاه میاد چون این خیلی برا مرد زور داره که بخشی از پولشو بعنوان مهریه به شما قسط بده درحالیکه شما اصلا پیشش نیستی 

هیچ مشکلی نداره خیلیی خوبه فقطدست بزن داره یهویی قاطی میکنهروزعقد بهم گفت اگه همین حالام بخایمهریه ر ...

منم شوهرم خودش گفت مهریه تو اجرا نزار هرموقع خواستی بهت میدم فک کردی چرا اینو میگن؟! 

که ما تحت فشارشون نزاریم 

اهان مرسی عزیزمحالا این گفته فردامیریم میدم نمیدونمبده یانه

منکه چشم آب نمیخوره 

منم 1 ماه بیشتره قرار بود بیاد بهم حق طلاق بده 

نیومد نداد منم امروز وکیل گرفتم 

برا طلاق 

مهریه ت چنده؟! شوهرت توان مالی شو داره؟! 

منم شوهرم خودش گفت مهریه تو اجرا نزار هرموقع خواستی بهت میدم فک کردی چرا اینو میگن؟! که ما تحت فشارش ...

نمیدونم والا من شوهرم فقط ازطلاق

میترسه حاضره همه چی بده جزطلاق

منکه چشم آب نمیخوره منم 1 ماه بیشتره قرار بود بیاد بهم حق طلاق بده نیومد نداد منم امروز وکیل گرفتم ب ...

منم چندماه حق طلاق میخام نمیده

مهریه موخودم گفتم۳۰۰تا گفت باشه

بعد خودش قبل عقدگفت ۵۰۰تا 

آره خداروشکر درامدو کاروبارش 

خیلی خوبه من مهریه نمیخام فقط

میهاستم باحق طلاق بترسونمش همین🥺

نمیدونم والا من شوهرم فقط ازطلاقمیترسه حاضره همه چی بده جزطلاق

نمیدونم حالا اگه فردا نیومد حق طلاق نداد 

مهریه تو بزار اجرا امتحان کن ببین چی میشه 

البته بازم قبلش بنظرم حتما با یه مشاور مشورت کن 

ببین شاید راه دیگه ایی باشه 

میتونی وقتاییکه باهات خوبه باهمدیگه