2777
2789
عنوان

خواهرشوهر دو رو و عوضی😐😐

255 بازدید | 4 پست

من دو شنبه شب بلطی یه نمایش رو گرفتم که البته رایگان بود خیلی نمایش قشنگی هم بود ...پیش خودم گفته چه اشکال داره به اینا هم بگن بیان دست جمعی بریم بزار بگم اونا هم استفاده کنن...یک درصدم پیش خودم نگفتم ولش کن نمیخواد اصلا قلب سیاهی ندارم خداروشکر....زنگ زدم بهشون گفتم براشون بلیط هماهنگ کردم و ...رفتیم اونشب اونوقت ۲ شب بعدش اینا پاشدن دو تا خواهر و مادرشون رفتن پارک یه شب که بچه هاشون دوچرخه بازی کنن و شب پیش هم باشن به من و شوهرم و بچه هام نگفتن که ما هم باشیم....

خاک بر سر من که انقد با اینا خوبم لیاقت عروسی مثل من رو ندارن...  😐😐😐

خوبه خودتم فهمیدی 🫥اینا مارین ک لنگه ندارن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

پارک رفتن خیلی روتینه ، نمایش رفتن نه چی بشه کسی علاقه داشته باشه خبر داشته باشه و ...

به نظرم اتفاق خاصی نیفتاده مگر اینکه اونجا یه پارک خاصی باشه یا با کلی تدارکات رفته باشن

عجب 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون بتو نگفتن گله داری

خب قرار نیست همه مثل هم باشن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...